Heat-Up_publik_2.jpg

Vill du bidra till Umeås bubblande startupscen?

2016-12-09

Vi har något stort på gång: Umeå och regionen har en växande och hungrig startupscen. Nu har du chansen att bli en del av Uminova Innovations arbete med att utveckla den – som vår ekonomichef.

Vårt fokus är att utveckla entreprenörer som bygger hållbara, växande företag och gör avtryck i världen. Uminova Innovation är en av Sveriges bästa inkubatorer med engagerade och snabbfotade medarbetare som delar en gemensam drivkraft: att hjälpa entreprenörer till små och stora framsteg.

Din arbetsdag

Du kommer att bli den som känner hur verksamheten går och mår, och har därför ett nära samarbete med VD. Du sitter även med i ledningsgruppen och medverkar i styrelsen. Du får ett helhetsperspektiv på verksamhetens finansiering och de projekt som Uminova Innovation driver, vilket gör dig till ett viktigt stöd för projektledarna vad gäller ekonomi, projektbemanning, ansökan vid finansiering, uppföljning men även vid upphandling. Du har kontroll på driftskostnader, avtal och dokumentation, och har kunskapen att samordna och skapa rutiner. Vi tror att du besitter en förmåga att snabbt skapa dig en bild av hur olika beslut slår och vilka effekter de får, och agerar tillsammans med VD och ledningsgrupp utifrån detta.

På det här jobbet är ingen dag den andra lik. Ditt huvudfokus ligger på ekonomiska frågor, t ex bokslut, rapporter till intressenter, skatter och ekonomistyrning. Du ansvarar även för vissa personal- och lönefrågor, med hjälp av en ekonomibyrå och en klippa till kollega. Att stämma av tidrapporter, ledighet och bidrag ligger på ditt bord, likaså att samordna policys och arbetsmiljöplaner. Du är, eller kommer att bli, en fena på offentliga upphandlingar. Du utför inte alltid upphandlingen själv, men håller dig uppdaterad och stöttar kollegorna i deras arbete. Man kan säga att du är ordningen personifierad; du har stenkoll på papper, siffror och planering.

Om du känner att det här är något du skulle vilja bidra med är du välkommen till ett gäng av engagerade och sköna personer med en gemensam drivkraft - att se entreprenörer lyckas. Om du delar våra värderingar, engagerar dig i laget och längtar efter framåtsträvande entreprenörer kommer du att trivas med oss.

Intresserad?

Ansök snarast – urvalet görs löpande – och absolut senast den 11 december 2016. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marlene Vikström, Adecco 073 684 73 87 eller Catharina Hörnfeldt på Nyckelkompetens 070 244 81 86. Om du har frågor angående registrering av din ansökan ring då vår kandidatsupport 08- 598 980 10.

>> Ansök till tjänsten som ekonomichef här