Våra program

Uminova Innovation hjälper människor att utmana sina affärsidéer, bygga bolag och skala upp. Våra metoder garanterar effektiva framsteg i bolagets alla utvecklingsfaser och våra mötesplatser och nätverk gör det lättare att komma i kontakt med talang och investerare. Vi har paketerat vårt affärsstöd i två nya program: Startupprogrammet och Acceleratorprogrammet. Har du det som krävs - sök!

Antagningen till Startupprogrammet våren 2018 är öppnad. Läs mer på sidan Startupprogrammet.

Uminova Innovation erbjuder affärscoachning, kunskap och inspiration som omvandlar innovativa och skalbara affärsidéer till tillväxtbolag. Våra metoder är en av flera framgångsfaktorer som gjort oss till en av Sveriges bästa inkubatorer. Våra affärscoacher, som har över ett sekels sammanlagd erfarenhet av att bygga bolag, är inte inhyrda konsulter utan de arbetar hos oss utifrån en gemensam och beprövad metodik som garanterar effektiva framsteg i en tydligt strukturerad process.

Du, och ditt team om du har ett sådant, gör jobbet - vi står för engagerad coachning, smarta metoder och inspiration så att du, om din idé bär, snabbt kan börja bygga ditt bolag eller få det att växa. Om du inte redan har ett team försöker vi tillsammans hitta personer som kan kompletterar dig och har den kompetens som du behöver. Våra många mötesplatser och event hjälper ditt bolag att komma i kontakt med investerare och nya talanger, och våra nätverk i Sverige såväl som internationellt kan öppna annars svårlirkade dörrar om du har det som krävs.

Våra två program 
Vi erbjuder två program där du jobbar aktivt med din idé: Startupprogrammet och Acceleratorprogrammet. I Startupprogrammet utmanar vi din affärsidé och våra affärscoacher hjälper dig att testa den mot presumtiva kunder och marknaden. Du (och ditt team om du har det) får ta del av innehållsrika workshops som tar dig framåt i utvecklingen av din idé. Acceleratorprogrammet är ett snabbspår för mognare startups som siktar högt och satsar stort. Här kombineras eget utforskande med erfarenhetsutbyte med andra bolag under ledning av affärscoacher och i workshops med experter. Du får coachning i affärskritiska frågor och är med på workshops på teman som hur du prissätter din produkt eller tjänst, positionerar ditt varumärke på marknaden, tänker taktiskt kring finansiering, optimerar din affär digitalt och blir en bättre pitchare.

Pris: ditt fulla engagemang
Uminova Innovations tjänster är värda hundratusentals kronor i jämförelse med vad de kostar på marknaden, men tack vare våra finansiärer är de kostnadsfria för våra deltagare. 

Idédrop-in på torsdagar
Varje torsdag har vi idédrop-in mellan kl. 15-17 i våra lokaler (uppehåll 22 dec 2017-10 jan 2018). Kom förbi och bolla din affärsidé med oss. Inga krav ställs.

Läs gärna mer om våra program här nedanför och om du tycker att du stämmer in på beskrivningarna av dem vi söker så tveka inte att skicka in en ansökan under nästa antagningsperiod - håll utkik här på webben. Du är välkommen att höra av dig om du har frågor, eller varför inte titta förbi hos oss på Tvistevägen i Umeå.

Välkommen!