Senior Backendutvecklare .NET

Företag Fältcom
Ansök senast den 09 mars, 2019
Fältcoms 46 medarbetare är kreativa problemlösare som löser våra kunders behov genom att driva utvecklingen av Internet of Things (IoT). Vi skapar allt från centrala verksamhetskritiska funktioner till enkla funktioner som ger det lilla extra åt våra kunder. Gemensamt för våra lösningar är att vi skapar en smartare, grönare och säkrare värld. Vill du vara med och bygga samt vidareutveckla våra backend lösningar?

Vi söker dig
Vi jobbar i självorganiserade team som ansvarar för sina uppdrag och självständigt identifierar, prioriterar och löser de problem som uppstår. För att du ska trivas i rollen är du en nyfiken, problemlösare samt att du vågar testa nya saker och är inte rädd för att misslyckas ibland. Vi söker dig som är vill ta ansvar och vara en del i vår leverans av bra och säkra lösningar för vårt backend system. Är du bra på teamwork och dessutom vet hur en designar enkel, effektiv och testbar mjukvara, då är du den vi söker! 

Arbetsuppgifter
I din roll på Fältcom jobbar du med framtagandet av backend för våra tjänster och vårt device managament system. Du får tillsammans med ditt team följa tjänsten från idé-stadiet till förvaltning. Det innebär att du har varierande arbetsuppgifter och har stor påverkansmöjlighet på lösningarna. Du jobbar nära våra projektledare, produktledare och kunder och kan på ett tydligt sätt se hur du bidrar till slutresultatet. Vi jobbar ofta i samarbetsprojekt med våra kunder eller direkt på uppdrag åt våra kunder.
Vi är på en förändringsresa med agilt arbetssätt, det är därför meriterande om du har erfarenhet av att jobba agilt. Vi kommer börja styra om vår utveckling till att jobba med containers och micro services, tidigare erfarenhet av DevOps eller annan container arkitektur är därför ett stort plus.
Viktiga personliga egenskaper är att du är driven och en självständig do-er med stort teknikintresse. Du gillar ordning och reda, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi tror att du
·         Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
·         Har flerårig erfarenhet av utveckling i .NET
·         Har erfarenhet av att jobba med DevOps eller annan container arkitektur
·         Har god erfarenhet av databaser (MS SQL, MySQL)
·         Har erfarenhet av Microsoft Azure eller andra molnlösningar är meriterande
·         Har erfarenhet av driftsättning av tjänster i Microsoft- och Linux-system 
·         Har erfarenhet av Powershell/ Bash
·         Har en mycket god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska.

Sök jobbet idag!
Hör gärna av dig så kan vi berätta mer. Vi behandlar alla ansökningar löpande så tveka inte – skicka in din ansökan till oss redan idag. Skicka din ansökan till jobb@faltcom.se. Sista ansökningsdag 10 mars. Om Fältcom
Fältcoms marknadsledande produkter och tjänster skapar nytta för företag över hela världen. Vi utvecklar och säljer produkter och tjänster inom IoT. Vi har ett egenutvecklat system för mobil datakommunikation baserat på befintliga kommunikationsnät och standards. Vår plattform möjliggör driftsäkra lösningar inom industri, logistik, säkerhet och publika transporter, både nationellt och internationellt. . Vi erbjuder dig en anställning hos oss, ett produktägande expansivt företag med marknadsledande kompetens på en marknad som står inför en global tillväxt. Här finns stora möjligheter att vidareutveckla sig själv och att få känna sig delaktig i företaget.
Sedan 2017 är Fältcom en del av Telia Company, vi ingår i Division X vars syfte är att accelerera innovation. Tillsammans stärker vi Fältcoms position och öppnar för betydande tillväxtpotential och samt möjligheten att öka farten i värdeskapande för kunder och partners.
Kontaktinformation
Ida Engfors, Teamledare, ida.engfors@faltcom.se, 090-348 84 83. Linda Eriksson, HR, linda.eriksson@faltcom.se, 090-348 47 44.