Utvecklare till startup inom fintech, Umeå

Företag Bellmer Capital AB
Ansök senast den 30 maj, 2020
Verksamhetsbeskrivning
Vill du vara med från start och få möjlighet att bygga upp ett helt nytt fintech-bolag med världen som marknad? Vi söker nu skickliga utvecklare som vill vara en del av denna spännande resa. Bolaget avser att tillhandahålla tjänster inom finansiella transaktioner på ett mer digitaliserat och modernt sätt. Utvecklingsteamet kommer att vara baserat i Umeå.
Arbetsuppgifter
Du kommer att vara med från början på tekniksidan, och på så sätt vara delaktig i att bygga upp förutsättningarna för teamet, arbetssättet och tekniken. Du är med i hela utvecklingsprocessen och ges möjlighet att vara med och forma de första idéerna till att skapa den tjänst som kunderna senare kommer att använda. Utvecklingen sker över hela stacken, med en initial övervikt mot Backend. Moderna tekniker kommer att användas.
Vem är du?
Du är en nyfiken person med ett innovativt tankesätt som gillar att jobba i grupp och har lätt att samarbeta. Du har en passion för tekniska utmaningar och ett driv att lösa dem. Vidare ser vi att du är flexibel och självgående och har goda kunskaper inom svenska och/eller engelska. Vi vill att du har examen inom relevant område, exempelvis Civilingenjör med datainriktning och minst fyra års arbetslivserfarenhet som utvecklare. Erfarenhet från bank/fintech är meriterande men ej ett krav.
Du bör har god erfarenhet av Java och Spring/SpringBoot samt tillhörande utvecklingsverktyg. Kunskap och erfarenhet av databaser samt gärna meddelandeköer som tex Kafka/JMS. Det är även meriterande om du har erfarenhet av FIX protokoll (auickfx), Swift, openbanking, samt något klientramverk såsom react/angular.
Vi erbjuder dig
En spännande roll och ett stimulerande arbete med likasinnade kollegor och med möjlighet att vara med och bygga något nytt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, alternativt en tidsbegränsad anställning, på heltid med placering i Umeå. Start sker enligt överenskommelse.
Upplägg
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Antal jobb: 2
Ansökan
Ansök via mail till jhenrikkall@gmail.com
Kontaktinformation

Henrik Käll, jhenrikkall@gmail.com, 073-3849724