Jollyroom söker erfaren systemutvecklare

Företag Jollyroom
Ansök senast den 17 maj, 2020
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 65 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg har vi kontor, flera lager samt ett showroom för våra kunder. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 450 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.
Erfaren systemutvecklare
Jollyroom är i startgroparna för att skapa ett utvecklingsteam i Umeå som kommer arbeta med att vidareutveckla företagets befintliga e-handelsplattform. Vi söker dig som vill vara med tidigt på den här resan och skapa grundförutsättningarna för ett välfungerande team där vi, utöver att leverera lösningar av god kvalitet, har en trevlig och inkluderande sammanhållning. Med din erfarenhet som senior utvecklare kommer du ha en stor inverkan på såväl arbetsprocess som tekniska lösningars utformning. Du kommer implementera funktionalitet som direkt vid driftsättning når tusentals användare och allt detta tillsammans med hängivna medarbetare som har roligt tillsammans.  
Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom systemutveckling med en bred förståelse för hela kedjan från kravställning, implementation till test och införande. Vi tror att du har en eftergymnasial examen inom relevant område, exempelvis data- eller systemvetenskap. Du är förmodligen starkare på antingen frontend eller backend men du rör dig oavsett bekvämt över hela stacken. Som person är du en prestigelös lagspelare som tror på att man levererar bäst tillsammans i tvärfunktionella team.
Krav för tjänsten:
- 5+ års arbetslivserfarenhet som utvecklare. 
- Besitter goda kunskaper inom antingen frontend-teknologier (HTML, CSS, JavaScript och webbstandarder) eller objektorienterad programmering på serversidan (företrädesvis C#/.Net).
Meriterande om du har erfarenhet av:
- E-handel
- Automatiserad testning eller TDD.
- Arbetslag där man resonerat tillsammans kring kodkvalitet (SOLID, DRY, KISS/Yagni är saker ni kanske pratade om).
- Moderna ramverk och tekniker på frontend (EcmaScript, flux, React/Angular/Vue, Less/SASS, Webpack etc...).
- Agila principer och närbesläktade metoder (scrum, kanban, exploratory testing, Mobb-programmering, extreme programming).
Vi erbjuder dig
Entreprenörsdriven verksamhet
Hög utvecklingstakt och en spännande bransch med stor potential
Karriärmöjligheter
Stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter
Ungdomlig och pulserande miljö
Kollektivavtal för alla anställda
Friskvårdsbidrag
Upplägg och ansökan
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
Placering: Umeå
Kontakt & frågor: HR Generalist Matilda Dahllöf via matilda.dahllof@jollyroom.se
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.
Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.
Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Kontaktinformation

HR Generalist Matilda Dahllöf via matilda.dahllof@jollyroom.se