Kravanalytiker till Umeå Energi

Företag Umeå Energi
Ansök senast den 18 maj, 2019
VI ÄR UMEÅ ENERGI – ÄR DU VÅR NYA KRAVANALYTIKER?
I en föränderlig bransch och tid av digitalisering - där vi hanterar en stor mängd information och nya funktioner - krävs det nya sätt att tänka och agera för att komma framåt. Nu behöver vi dig som vill arbeta som kravanalytiker och har ett stort engagemang för verksamhetsnära IT.
Vill du bidra till arbetet för en hållbar region och samtidigt ha roligt på jobbet? Välkommen till oss på Umeå Energi som vår nya kravanalytiker.

DIN VARDAG HOS OSS
Du blir en del av en växande organisation där du - i din roll som en del av IT - verkar för att stötta vår kärnverksamhet och bidrar till att vi når vår vision om en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtida region.
Till din hjälp har du kompetenta kollegor som alla verkar för att stötta, förmedla och hjälpa organisationen i rätt val av IT-system. Tillsammans fångar ni upp och tillgodoser organisationens behov av systemstöd genom att synliggöra och fånga upp kraven.
Som kravanalytiker hos oss på Umeå Energi arbetar du övergripande för att säkerställa att verksamhetens behov av IT-stöd definieras tydligt och att systemleveranser kan kvalitetssäkras utifrån kravställning.
Du arbetar nära verksamheten för att hjälpa andra att lyckas. Du fungerar som den förlängda armen vid kommunikation mellan användare, beställare och leverantör.

ÄR DET HÄR DU?
Vi söker dig som trivs i en roll med stort ansvar och uppskattar kraften i mötet mellan människor. Du är lyhörd, aktivt närvarande och har en naturlig förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer.
Med god balans mellan avgränsning och hög leverans har du förmågan att driva, följa upp och strukturera ditt arbete. Du är inte rädd för att fråga och ser det som en självklarhet att arbeta tillsammans med andra för att nå ett bättre resultat. Vidare är du trygg i dig själv och kan med skicklighet agera både bollplank och support.

KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN
Med stor vana från IT-branschen har du flerårig erfarenhet av arbete med övergripande kravställning inom IT. Det är meriterande om du sedan tidigare har god kännedom och kunskap inom informationsarkitektur. Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare eller arkitekt. Du arbetar både enligt SCRUM och agilt och är bekant med väl beprövade kravmetoder.

ANSÖKNINGSTID OCH KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar vi med Talentify. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Hanna Sjöberg på 076-414 83 30 alt. hanna@talentify.se. Välkommen med din ansökan senast 2019-05-19.

UMEÅ ENERGI
Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.
Kontaktinformation
Ansök om tjänsten via talentify.se