Engineering Change Coordinator

Företag Fältcom
Ansök senast den 19 januari, 2019
Vill du jobba på ett spännande IT-produktbolag och hjälpa oss med att driva vårt kvalitetsarbete inom produktion och leverans?

Organisation
Vi är ett Umeåbaserat produktbolag inom IT med snart 50 medarbetare. Hos oss står det aldrig still, vår målsättning är tillväxt och vi har firat flera stora framgångar de senaste åren. Det beror på vår unika framåtanda, engagerade medarbetare och förmåga att skapa innovativa lösningar. Vi söker nu dig som vill ta sig an en ny roll som ansvarig för kvalitet och ändringar kopplat till produktion och leverans. Du kommer att ingå i vårt produktteam som idag består av produktledare och produktkommunikatör.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ansvaret för kvalitet- och ändringsprocessen gällande produktion och leverans. Då det är en ny roll på företaget har du möjlighet att bidra till att utformningen av processen och befattningen.

Som kvalitet- och ändringsansvarig på Fältcom medverkar du till att säkerställa och samordna arbetet med kvalitet inom produktion och leverans. Ditt arbete kommer till stor del bestå av kommunikation och planering tillsammans med produktledning, utvecklingsavdelning, inköp, producenter och leverantörer.

I rollen kommer du planera och säkerställa kvaliteten i produktions- och leveransunderlag för utleveranser. Du kommer även att sammanställa och koordinera information och dokumentation avseende förändringar inom konstruktion och leveransinstruktioner. Du skapar, uppdaterar och underhåller produktionsunderlag tillsammans med kollegor i form av materiallistor samt leveransinstruktioner. Du är ansvarig för att dessa blir korrekta och revisionshanteras.
Arbetet innefattar också att följa upp och förbättra vår produktkvalitet genom uppföljning av serviceärenden.

Vem tror vi trivs här?
Du som har ett teknik- och produktintresse.
Du som vill skapa förutsättningar för att få ut rätt sak, i rätt tid och till hög kvalité.
Du som sporras av att identifiera och driva förbättringsarbete.
Du som trivs med att planera, organisera och dokumentera.

Vi tror att du har
• Ingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper
• Minst tre års erfarenhet av liknande roll
• Erfarenhet av samordningsroll och av hårdvarukonstruktioner
• Kunskap om produktionsunderlag i form av materiallistor
• Erfarenhet och förståelse för rutiner inom produktion, produktutveckling och projektledning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Mycket goda kunskaper i MS office
• Kännedom om agila utvecklingsmetoder (meriterande)

Som person är du analytisk och har god förmåga till att se helheten. Du jobbar lika bra självständigt som i team.
Då tjänsten innebär kontakter med våra producenter och leverantörer ingår en del resor vilket även kan innebära längre resor till Kina.

Sök jobbet idag!
Hör gärna av dig så kan vi berätta mer. Vi behandlar alla ansökningar löpande så tveka inte – skicka in din ansökan till oss redan idag. Skicka din ansökan till jobb@faltcom.se . Sista ansökningsdag är 20 januari.

Om Fältcom
För mer information om Fältcom, besök oss på www.faltcom.se
Kontaktinformation
Magnus Trillkott, Product Manager, 090-183934, magnus.trillkott@faltcom.se Linda Eriksson, HR, 090-3484744, linda.eriksson@faltcom.se