Projektledare med Team Leader- ansvar

Företag Fältcom
Ansök senast den 10 augusti, 2019
Din nästa utmaning?
Har du erfarenhet av projektledning? Drivs du av att leda och utveckla människor? Då kan detta vara rollen för dig!

Vilka är Fältcom?Fältcom är ett dynamiskt företag med bra gemenskap som ett resultat av ett gemensamt driv och framåtanda. Vi är en del av Telia Company Division X och därför sker samarbete både inom Fältcom och tillsammans med Telia. Här finns stora möjligheter att vidareutveckla sig själv och att få känna sig delaktig i företaget.
Vi löser våra kunders behov genom att driva utvecklingen av Internet of Things (IoT). Vi skapar allt från centrala verksamhetskritiska funktioner till enkla funktioner som ger det lilla extra åt våra kunder. Gemensamt för våra lösningar är att vi skapar en smartare, grönare och säkrare värld. Fältcom är sedan 2017 en del av Telia Company, Division X vars syfte är att accelerera innovation. Tillsammans stärker vi Fältcoms position och öppnar för betydande tillväxtpotential samt möjligheten att öka farten i värdeskapande för kunder och partners. För mer information besök vår hemsida.

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som projektledare  har du helhetssynen över alla pågående projekt som ligger på utvecklingsavdelningen och följer upp att teamen har bästa möjliga förutsättningar för att hålla deadlines och prognoser. Det innebär att du stöttar ett av våra utvecklingsteam i planering, prioritering och genomförande av tilldelade projekt. Du möjliggör en tydlig kommunikation inom teamet samt gentemot projektägare och supportansvarig. I det dagliga arbetet är det du som undanröjer hinder och säkerställer att utvecklingsteamet har rätt förutsättningar för att driva arbetet framåt. Du tillämpar etablerade projektledningsmetodiker och arbetar agilt enligt Scrum. Rollen innebär lika delar projektdelning och personalansvar.

Vem trivs här?
Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett kunnigt och engagerat team med såväl nya lösningar inom befintliga produkter som nya innovationer. Vi har nyligen implementerat Agilt arbetssätt och i denna roll får du möjligheten att utveckla detta ytterligare.
Detta är rollen för dig som trivs med att vidareutveckla arbetssätt och har tidigare erfarenhet av projektledning. Har du dessutom arbetat i agila team är detta meriterande. Du brinner för att leda och utveckla människor och det är meriterande om du tidigare haft personansvar. I grunden har du högskoleutbildning med IT inriktning eller motsvarande kompetens.
Du trivs när du får fatta beslut samt planera och organisera ditt arbete självständigt. Du arbetar strukturerat och målinriktat samtidigt som du har förmågan att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Vidare delar du vår värdegrund och är en viktig kulturbärare.

Välkommen med din ansökan
Hör av dig till oss så berättar vi mer! Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ansökan till jobb@faltcom.se. Sista ansökningsdag är 11 augusti.

Kontaktinformation
Linda Eriksson, HR, 072-242 32 09, linda.eriksson@faltcom.se