Konstruktör Oryx Simulations

Företag Oryx Simulations AB
Ansök senast den 21 februari, 2019
Konstruktör
Oryx Simulations går en mycket spännande framtid till mötes. Just nu söker vi en kollega som ska arbeta som produktutvecklare/konstruktör inom mekanik. Tjänsten ställer höga krav på att klara av att manövrera flera parallella projekt och att besitta förmågan att kunna prioritera och vara flexibel. Antar du utmaningen får du chansen att arbeta i ett välmående företag med intressanta moderna produkter, spännande kunder och trevliga kollegor. Hos oss blir du en viktig kugge med möjlighet att påverka och göra skillnad.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
I din roll som produktutvecklare/konstruktör arbetar du framförallt med:
  • Nyutveckling och produktkalkylering
  • Konstruktionsändringar
  • Ritningsändringar
  • Fungera som kontaktperson mot produktionen
  • Fungera som kontaktperson mot externa konstruktörer
  • Teknisk dokumentation, monteringsanvisningar och CE-märkning
  • Teknisk support mot vår supportavdelning
Tjänsten är på heltid med placering i Umeå. Du ingår i teamet på utvecklingsavdelningen och rapporterar till vår Utvecklingschef. Arbetet innebär en del resor till kunder i samband med produktutvecklingsprojekt. Körkort är ett krav!
Bakgrund och personliga egenskaper
Troligen har du någon form av ingenjörsutbildning (t.ex. högskoleingenjör eller 4-årig teknisk utbildning med inriktning mot maskin eller mekatronik). Det är väldigt meriterande att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet av produktutveckling och konstruktion inom mekanik allt i nära samarbete med kunder, försäljningsorganisation och produktion. Du ska helst ha erfarenhet av Autodesk programvaror. Har du arbetat inom segmentet tunga maskiner och fordon ser vi detta som meriterande. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift.
Som person är du mycket engagerad och lösningsfokuserad. Du är mer generalist än specialist och du har lätt för att kommunicera och bygga nätverk både internt och externt. Med hjälp av din goda planerings- och prioriteringsförmåga klarar du att hantera flera parallella uppgifter och projekt. Andra egenskaper som är utmärkande för dig är din initiativförmåga och noggrannhet.
Kontaktinformation
annci@oryx.se