Erfaren Systemutvecklare

Företag COS Systems AB
Ansök senast den 30 maj, 2019
Bygg mjukvaran som kopplar upp hundratusentals och snart miljoner internetanvändare världen över!
Från att ha varit en startup 2011 är vi nu ett väletablerat och lönsamt bolag med kunder i fem världsdelar, där vi växer snabbast i USA. Vi har redan nu kunder i 25 delstater.
Vi har vunnit pris på Umeågalan 2016, varit med på Affärsvärldens och Ny Tekniks 33-listan över de hetaste startupbolagen i Sverige 2017 och vi har flera år i följd blivit utsedda till ett av topp 100 företag i Fiber-to-the-home-branschen i USA.

Om tjänsten
Vi söker nu backend- och fullstackutvecklare.
Som utvecklare hos COS Systems arbetar du med utveckling av våra egna produkter COS Service Zones och COS Business Engine. Arbetet sker agilt och dina arbetsuppgifter kan variera från kravställning och design till utveckling och implementering. 
Produktutvecklingen görs lokalt i Umeå. Våra kunder är spridda över flera världsdelar och expansionen i USA sker mycket snabbt.

Din profil
Utöver att du helst har några års erfarenhet inom .Net/C# ser vi det som en stark fördel om du har kunskap av och erfarenhet inom MS SQL och Javascript. Erfarenhet av Typescript, Azure och MVC är också meriterande.
Vi arbetar utifrån våra kunders behov och tillämpar ett agilt arbetssätt.
Som person trivs du i tekniska diskussioner för att driva utvecklingen framåt. Det är också viktigt att din personlighet passar vår kultur. Hos oss är det högt i tak och vi tar alla ett stort eget ansvar.

Om COS Systems
Umeåbaserade COS Systems är en globalt verksam leverantör av mjukvara för att planera, bygga ut och sköta driften av moderna bredbandsnät. 
COS Systems utgår från kundbehov och utvecklar innovativa mjukvarulösningar som effektiviserar den dagliga driften, bidrar till ökad försäljning och nöjdare kunder. 
COS Systems expanderar snabbt och har hittills sina kunder i Europa, Nord- och Sydamerika, Afrika och Asien.
Kontaktinformation
För mer information kan du kontakta VD Peter Lidström på telefon 070-656 58 72 eller via mail peter.lidstrom@cossystems.com. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök därför så snart som möjligt.