Elektronikkonstruktör till Guideline Geo

Företag Guideline Geo
Ansök senast den 19 maj, 2019
Guideline Geo är en global aktör inom geofysik och geoteknik som utvecklar lösningar för att kartlägga och visualisera det som finns under markytan. Vi är världsledande inom vårt område och våra produkter har bland annat använts av NASA, vid röjning av Ground Zero efter 9/11-attacken, i Jesu Krypta i Jerusalem och nyligen för att hitta ett vikingaskepp i norska Halden.
Guideline Geo i Umeå växer, vi tar fram världsledande produkter inom Geofysik och Geoteknik och tillsammans med grymma kollegor får du nu också möjlighet att vara kreativ och vara med oss på vår tillväxtresa. 
Vi söker en elektronikkonstruktör till vårt R&D kontor i Umeå.
Om tjänsten
Som elektronikkonstruktör hos oss på Guideline Geo får du möjligheten att arbeta med hela utvecklingsprocessen. Från förstudie och ritning av prototyper till färdig modell, självklart ingår testning samt kvalitetssäkring av produkter. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta fram koncept för nyutveckling, men även hantera utveckling av befintliga produkter och system. Det krävs koordinering med andra teknikavdelningar för att vi tillsammans kan nå målet att tillhandahålla den senaste och bästa tekniken för våra produkter 
Profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom elektronik/elektroteknik, mekatronik eller teknisk fysik. Du har erfarenhet av C/C++ utveckling och det är meriterande om du erfarenhet eller kunskap om analogteknik, RF-teknik eller kretskortskonstruktion samt erfarenhet av praktiskt elektronik.
Vidare behärskar du både svenska och engelska obehindrat i såväl tal som skrift, då båda språken används dagligen internt såväl som externt gentemot kunder och i vår dokumentation.
Som person är du engagerad och har en förmåga att prioritera och strukturera ditt eget arbete samt driva dina projekt framåt. Du trivs att arbeta i team och bidrar med idéer och förslag till förbättringar. Du är resultatorienterad och fokuserad på att leverera resultat i god tid med hög kvalité. Vi tror också att du har ett stort intresse för utveckling och gillar att utmana redan befintliga lösningar för att ständigt vara med och förbättra samt se nya möjligheter.
Ansökan
För att hitta rätt person för vårt team och vår fortsatta framgång samarbetar vi med Talentify i rekryteringen av vår nästa medarbetare till tjänsten som Elektronikkonstruktör.
Ansökan och frågor rörande tjänsten hänvisar vi till hanna@talentify.se alt. ring 0764148330 för ett första samtal. 
Vi ser framemot att du blir en del av vårt team!
Kontaktinformation

Sök tjänsten via: http://talentify.se/lediga-tj%25c3%25a4nster/guideline-geo-elektronikkonstrukt%C3%B6r.html