Fullstack-utvecklare

Företag dpend
Ansök senast den 18 augusti, 2019
Packa ned dina bästa egenskaper, ditt driv och din känsla för utveckling och kliv in en organisation som ser till dig och din potential – och vill tillsammans med dig skapa morgondagens digitala lösningar.
Hos oss på dpend transformerar vi kreativa idéer till digitala lösningar med kunden i centrum. Tillsammans bygger vi långsiktiga relationer och utvecklar oss själva och varandra på vägen dit. Som utvecklare hos oss på dpend får du möjlighet att växa, ta ansvar och vara med och skapa en organisation byggt på värderingar där vi tillsammans har roligt på vägen!
Vi söker dig som blir peppad på att jobba i en organisation som är kantad av hög kompetens och nytänkande inom sin bransch. Är det du?
 
Om tjänsten
Du kommer jobba med en av våra konsulter ute hos kund där ni tillsammans ska förbättra och utveckla deras interna system i verksamheten för att bidra till effektivisering av deras verksamhet. I din roll som utvecklare kommer du följa hela utvecklingscykeln från utveckling, integration, automatisering till testning av lösningarna. Ni ansvarar för att bygga upp en hållbar struktur tillsammans där fokus ligger på att skapa långsiktigt hållbara lösningar – där ni är experterna. Vår kund har högt förtroende för oss och vi värdesätter att fortsätta vara en långsiktig samarbetspartner till dem.
Vem är du då?
För att trivas i rollen som utvecklare hos oss på dpend ser vi gärna att du har en akademisk utbildning inom IT med erfarenhet och intresse av programmering och problemlösning. Som person är du nyfiken, social och kommunikativ, du drivs av att gå till jobbet varje dag vetandes att du tillsammans med dina kollegor gör skillnad. Teamet är viktigt för oss, vi vill bygga vår verksamhet på att göra skillnad och växa tillsammans med rätt samarbeten och partnerskap där samtliga medbetare är en viktig del av den utvecklingen. 
Extra stjärna i kanten till dig som har kunskap inom;
  • Javascript
  • Node.js
  • React.js
  • .Net/C#
Du bör ha viss erfarenhet av utveckling och gärna även ett stort intresse för agil utveckling. Störst vikt läggs dock vid att du brinner för teknik och alltid strävar efter att bli snäppet bättre. Under din introduktionsperiod tilldelas du en mentor som kommer ge allt för att du ska lyckas på bästa sätt - allt för att du ska få så bra förutsättningar som möjligt!
Vi är dpend. Vi grundade vårt bolag med visionen att bygga en verksamhet baserat på vår erfarenhet och våra värderingar. Vi strävar efter att bygga starka och långsiktiga relationer, både med våra kunder och våra kollegor. Alla vi som jobbar här delar en passion för att hjälpa våra kunder uppnå digital framgång. Med det sagt vill vi har roligt tillsammans på vägen dit – med kontinuerligt lärande och en god balans i arbete och teambuilding lägger vi tid och engagemang för att inte bara skapa hållbara lösningar för våra kunder, utan bygga hållbara och kreativa team och medarbetare. Vi möjliggör maximalt utbyte av den kompetens som våra specialister besitter på med hög kvalité och transparens inom teamet.
Ansökan
För att hitta rätt person för vårt team och dpend samarbetar vi med Talentify i rekryteringen av vår nästa medarbetare till tjänsten som fulltstackutvecklare.
Ansök tjänsten via: http://talentify.se/lediga-tj%25c3%25a4nster/utvecklare-till-dpend.html
Kontaktinformation

Ansökan och frågor rörande tjänsten hänvisar vi till hanna@talentify.se alt. ring 0764148330 för ett första samtal.