Web/Fullstack Developer

Företag Tactel
Ansök senast den 06 januari, 2019
Vad vi gör och vad du kommer att få göra
På Tactel kombinerar vi vår kunskap om slutanvändarnas behov och deras förväntan på digitala moderna tjänster för att utforma koncept, tjänster och produkter som är lätta att arbeta med och som vanliga människor känner igen sig i.
Det du kommer att få göra är att organisera dig själv i ett agilt team tillsammans med designers och testare där ni kommer att skapa nästa generations digitala plattformar för flygindustrin. Du kommer framförallt att programmera med hjälp av olika webbtekniker. Beroende på dina kunskaper och erfarenhet finns det möjlighet att jobba i hela stacken, eller delar av den.
Utöver att utveckla framtidens digitala plattformar inom flygindustrin är det möjligt att du även kommer att jobba med andra produkter inom andra branscher som vi jobbar inom. Läs mer om vad vi på Tactel gör här
Några krav vi har
  • Du har en bred teknisk bakgrund som utvecklare och har tidigare jobbat med olika programmeringsspråk och ramverk (react, node js, HTML, CSS, javascript etc)
  • Du har erfarenhet av att jobba med Amazon Web Services (AWS)
  • Du är en duktig problemlösare
  • Du har förståelse för UX/UI och är van att utveckla produkter med användaren i fokus
  • Du uppskattar och förstår värdet av att lära av varandra
  • Din utbildningsnivå kan variera, men du har en utbildning inom datateknik eller liknande
Din personlighet är viktigt
När vi rekryterar utvecklare, rekryterar vi för att vi tror på dig; alltså på din personlighet, driv och potential att bli en ännu duktigare utvecklare. Eftersom du har några års erfarenhet lägger vi lite extra vikt vid att du kan ta en ledande roll i projekten och hjälpa de som inte jobbat lika länge som du.
Övrigt
Vi går igenom ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan via vår karriärsida (jobs.tactel.se) eller klicka på länken för att komma direkt till annonsen https://jobs.tactel.se/jobs/152368-web-fullstack-developer.
Kontaktinformation
https://tactel.se/ https://jobs.tactel.se/