Verksamhets/ Applikationskonsult

Företag dizparc Umeå AB
Ansök senast den 31 juli, 2019
Vårt Umeåkontor söker fler drivna verksamhets-/applikationskonsulter, eller dig som har erfarenhet som ekonomichef/controller med ett stort intresse för IT.
Oavsett vill du gå till jobbet för att både utveckla och utvecklas, och drivs av att skapa de bästa lösningarna för våra kunder. Vi erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av kreativitet och frihet under ansvar. På två år har vi vuxit till närmare 150 medarbetare i hela landet och nu vill vi flytta fram vår position ytterligare.
Arbetsuppgifter
På dizparc är vi inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. På dizparc kommer du att jobba i ett team med positiva och kunniga kollegor som tillsammans skapar och erbjuder moderna verksamhets- och applikationslösningar. Arbetsuppgifterna har en stor teknisk bredd och omfattar en kontinuerlig utveckling av våra kunders IT-stöd. På dizparc genomför vi även en omfattande satsning på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central (Navision). Med en arbetsmodell som alltid utgår från kundens verksamhet och teknisk expertkompetens är målet att bli Umeås ledande aktör inom Business Central. Räkna därför med att affärssystemet blir en del av ditt arbete på dizparc.
Våra uppdrag omfattar tjänster och områden som:
  • Utvecklare
  • Arbete med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärs- och retailsystem
  • Utveckling av integrationer med omkringliggande applikationer
  • Verksamhetskonsult/projektledare
  • Förstudier till design, utveckling och implementation
  • Implementeringar och verksamhetsförbättring hos våra kunder
  • Genomförande av affärssystemsprojekt
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dig som person. Några av de egenskaper vi värdesätter är att du är trevlig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för IT, är en duktig problemlösare och engagerad, både i kunder och kollegor. För att hjälpa våra uppdragsgivare behöver du ha gått en eftergymnasial IT-utbildning eller motsvarande. Vi ser också att du har några års erfarenhet inom exempelvis ekonomi, produktion och/eller logistik. Om du har spetskompetens inom affärssystem är det ett stort plus. Du behöver även hantera svenska/engelska i både tal och skrift. Körkort (B) är också ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Umeå. Ansökningar behandlas fortlöpande.
Kontaktinformation

Thomas Johansson, Thomas.johansson@dizparc.se