Spelutvecklare

Företag Skillster
Ansök senast den 26 januari, 2021
Vi letar just nu efter personer för att stärka vårt team där vi jobbar med att utveckla simulatorutbildning och digitala verktyg. Det innefattar allt från våra fordon, digitala värld till pedagogiska övningar, gränssnitt och en massa annat spännande som våra 102 skolor i Sverige och Finland använder varje dag.
Gå gärna in på www.skillster.se och skillster.se/jobba
Hur vi jobbar
Vi arbetar nära våra användare som är lärare, elever och chefer ute på skolor. Vi jobbar iterativt tillsammans i teamet och släpper uppdateringar och större releaser regelbundet. I teamet finns utvecklare, designers, produktägare, säljare och grafiker.
Unik arbetsplats med egen brygga
Vi har en unik arbetsplats med brygga mot älven, där vi både jobbar och umgås. Vi gillar att hitta på saker tillsammans som t ex klättring, träning, brädspel, middagar och resor. Det händer att vi kör vattenskoter och släcker bränder också, men det kan vi berätta mer om när vi ses.
Vi söker dig som:
1) Har ett stort intresse för programmering, spelutveckling, teknik och användarupplevelsen, gillar att samarbeta agilt i team och lära dig nya saker.
2) Har gedigen programmeringskunskap och känner dig hemma i C#. Tidigare erfarenhet i Unity är meriterande, men inte ett krav.
3) Har en relevant utbildning med tyngd på programmering och systemutveckling.
Vi söker både seniora och juniora personer.
Skicka en kort beskrivning av dig själv och varför du är intresserad av tjänsten tillsammans med några arbetsprover eller länkar till projekt med en kort beskrivning av din roll, så vi har något konkret att gå på.
Kontaktinformation

jobb@skillster.se
https://www.skillster.se/jobba
https://www.skillster.se