Projektledare & Processägare

Företag Fältcom
Ansök senast den 21 april, 2019
Gillar du förändring, kommunikation och struktur? Vill du ha ett omväxlande arbete där du har stora möjligheter att påverka? Då vill vi att du söker jobbet som projektledare med processansvar!

Erbjudande
Vi erbjuder en bred roll som projektledare med processansvar i en spännande bransch. Som projektledare är du en viktig länk mellan många roller inom och utanför organisationen. Jobbet kommer präglas av stor varitation både när det gäller projekttyp samt gränsytor.

Hur ser din arbetsdag ut?
Som projektledare säkerställer du att vi uppfyller våra avtal med kund hela vägen från leveransen fram till överlämning till förvaltning. Projektens karaktär varierar från större leveransprojekt med befintlig funktionalitet eller ett leveransprojekt med projektering, mjukvaruutveckling och hårdvaruutveckling samt installationer och utbildning. Till största del gäller det att koordinera våra leveransprojekt gentemot kund från avtal fram till överlämning till drift och förvaltning. Du är en viktig länk då du genom ett nära samarbete med övriga organisationen som inköp, order och leverans, produktledare, utvecklingsavdelning och support ser till att vi levererar enligt överenskommelse.
Som processägare vidareutvecklar du vår projektprocess som hänger ihop med övriga organisationen, där delar jobbar enligt agilt arbetssätt. Du arbetar fram och implementerar ett arbetssätt för hur vi koordinerar våra projekt dvs. planerar, utför, följer upp, rapporterar och utvärderar.

Vilka är Fältcom?
Fältcom är ett dynamiskt företag med bra gemenskap som ett resultat av ett gemensamt driv och framåtanda. Vi är en del av Telia Company division X och därför sker samarbete både inom Fältcom och tillsammans med Telia. Här finns stora möjligheter att vidareutveckla sig själv och att få känna sig delaktig i företaget.
Vi löser våra kunders behov genom att driva utvecklingen av Internet of Things (IoT). Vi skapar allt från centrala verksamhetskritiska funktioner till enkla funktioner som ger det lilla extra åt våra kunder. Gemensamt för våra lösningar är att vi skapar en smartare, grönare och säkrare värld. Fältcom är sedan 2017 en del av Telia Company, division X, vars syfte är att accelerera innovation. Tillsammans stärker vi Fältcoms position och öppnar för betydande tillväxtpotential samt möjligheten att öka farten i värdeskapande för kunder och partners. För mer information besök vår hemsida www.faltcom.se

Vem trivs här?
För att du ska få energi av jobbet tror vi att du är en person som skapar goda och effektiva relationer och nätverk med såväl kunder som kollegor. Du både trivs och utmanas av att leverera goda resultat och uppfylla kundens förväntningar. Vidare har du förmågan att organisera och planera samtidigt som du kan acceptera och reagera på ändrade förhållanden.
Vi tror att du är högskoleingenjör med relevant inriktning eller har motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet av att jobba med projektledning samt en dokumenterad projektledningsutbildning. Har du erfarenhet av agila processer är det starkt meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av processutveckling samt om du har kunskaper inom elektronik och/ eller IT- och telekommunikation. Du har en god förmåga att kommunicera tydligt både på svenska och engelska. Rollen innebär en del resande vilket du finner stimulerande och du har körkort för personbil.

Välkommen med din ansökan
Hör gärna av dig så kan vi berätta mer. Vi behandlar alla ansökningar löpande så tveka inte – skicka in din ansökan till oss redan idag. Skicka din ansökan till jobb@faltcom.se. Sista ansökningsdag är 22 april.
Kontaktinformation
Linda Eriksson, HR, 090-348 47 44, linda.eriksson@faltcom.se