Senior projektledare

Företag dizparc Umeå AB
Ansök senast den 16 maj, 2021
Vi söker dig som drivs av att inspirera kunder att ta nästa steg i sin digitala resa. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva digitala projekt och har ett genuint intresse för projektledning
Vill du jobba i ett företag med stora möjligheter att påverka, stort fokus på utveckling av våra kunders verksamheter och där vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare skall trivas och utvecklas, då är du den vi söker.
Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek – individuellt anpassade efter våra kunders unika behov. Det kan handla om externwebbar, webbshopar, kundportaler, integrationer till affärssystem, eller webbappar.
Som projektledare på dizparc kommer du att arbeta i kundspecifika uppdrag, det kan innebära att du både jobbar med att leda projekt med interna resurser eller inhyrd som expertkonsult hos våra kunder.
Du jobbar nära våra kunder och agerar både som strategisk rådgivare, men framförallt som operativ projektledare för våra utvecklingsprojekt, ofta med en agil metod. Du är involverad i försäljningsarbete på både befintliga kunder såsom nya.
Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö med många kompetenta kollegor, intressanta projekt och trevliga kunder.
Vem är du?
För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar ansvar, arbetar strukturerat och med god kommunikativ förmåga. Du trivs med att göra presentationer och planer, ser saker på ett affärsmässigt vis och ser till att vara lyhörd för kundens behov och förväntningar.
Du är intresserad av vad som får ett samarbete mellan team och kund att fungera och av att leverera det som är överenskommet i tid.. Med hjälp av din erfarenhet vågar du utmana kunden.
Du har dokumenterad erfarenhet som projektledare och erfarenhet av agila metoder.
Vilka är vi?
Du kommer till ett företag som är ungt i sinnet men som har medarbetare med många års erfarenhet från branschen. dizparc är ett företag där vi är engagerade i att hjälpa våra kunder att ta nästa steg i deras digitala utveckling. Vi arbetar tight tillsammans och delar gärna våra erfarenheter med varandra. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och erbjuda de senaste lösningarna branschen har att erbjuda. Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete.
Kontaktinformation

Anna Nabb, anna.nabb@dizparc.se