Affärssystemkonsult

Företag dizparc Umeå AB
Ansök senast den 16 maj, 2021
Nu söker vi fler konsulter som kan hjälpa våra kunder att vara bäst! På dizparc är vi inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder.
Därför söker vårt Umeåkontor nu en driven utvecklare som kommer till jobbet för att både utveckla och utvecklas. Vi erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av kreativitet och frihet under ansvar.
Hos oss kommer du att jobba i ett team med positiva och kunniga kollegor som tillsammans skapar och erbjuder moderna verksamhets- och applikationslösningar. Arbetsuppgifterna har en stor teknisk bredd och omfattar en kontinuerlig utveckling av våra kunders IT-stöd. Vi genomför en omfattande satsning på Microsofts affärssystem Dynamics 365 Business Central (Navision). Med en arbetsmodell som alltid utgår från kundens verksamhet och teknisk expertkompetens är målet att bli Umeås ledande aktör inom Business Central.
Våra uppdrag omfattar tjänster och områden som
Utvecklare:
  • Som utvecklare kommer du att arbeta med implementering och vidareutveckling av våra kunders affärssystem/ Retail system.
  • Utveckling av integrationer till omkringliggande applikationer
  • Löpande utveckling hos befintliga kunder där du ingår som en medlem i ett kundteam
Verksamhetskonsult/projektledare:
  • Förstudier till design, utveckling och implementation.
  • Implementeringar och verksamhetsförbättringsuppdrag hos våra kunder.
  • Projektledning av affärssystemsprojekt
Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dig som person. Några av de egenskaper vi värdesätter är att du är trevlig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för IT, är en duktig problemlösare och engagerad, både i kunder och kollegor.
För att hjälpa våra uppdragsgivare behöver du ha gått en eftergymnasial IT-utbildning eller motsvarande. Om du har spetskompetens inom affärssystem är det ett stort plus. Du behöver även hantera svenska/engelska i både tal och skrift. Körkort (B) är också ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Umeå.
Vilka är vi?
Du kommer till ett företag som är ungt i sinnet men som har medarbetare med många års erfarenhet från branschen. dizparc är ett företag där vi är engagerade i att hjälpa våra kunder att ta nästa steg i deras digitala utveckling. Vi arbetar tight tillsammans och delar gärna våra erfarenheter med varandra. Vår ambition är att alltid ligga i framkant och erbjuda de senaste lösningarna branschen har att erbjuda. Vi jobbar aktivt med att bygga en bra företagskultur och värnar om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan fritid och arbete.
Kontaktinformation

Thomas Johansson, thomas.johansson@dizparc.se