Mjukvarutestare/Teamcoach

Företag Tactel
Ansök senast den 27 februari, 2019
Vi letar efter dig som är en klurig och nyfiken testare, med ett litet extra intresse för människor och vill därför också leda och coacha ett utvecklingsteam.

Vilka är vi
På Tactel jobbar vi tillsammans i en prestigelös kultur där vi hjälps åt och tar hand om varandra. Vi kombinerar kunskap om slutanvändarnas behov och förväntan på moderna digitala tjänster, med gedigen kunskap inom design och utveckling för att utforma lättanvända tjänster och produkter som alla kan känna igen sig i. För oss är det inte bara viktigt att göra ett bra jobb, utan också ha kul när vi gör det.

Vad du kommer att få göra
Test
För oss är kvalité en grundpelare i allt vi gör, därför är vårt team av kluriga och kreativa testare jätteviktigt. Din huvuduppgift kommer vara att säkerställa hög kvalité av våra applikationer genom att med noggrannhet och kreativitet hitta buggar och rapportera dessa på ett strukturerat sätt.
Vi jobbar agilt så du kommer att vara en del av utvecklingsteamet och ha ett nära samarbete med utvecklarna. Framförallt kommer du att jobba med manuella funktion- och systemtester av olika mobil- och webbapplikationer.
Teamcoach
På Tactel eftersträvar vi en platt organisation där alla har möjlighet till inflytande och där besluten tas så nära medarbetarna som möjligt. Vi tror även på att bygga välfungerande team där våra medarbetare växer tillsammans.
Utöver rollen som mjukvarutestare kommer du även att få ett team med 8 utvecklare att coacha. Din uppgift är att finnas nära till hands för att stötta och coacha teammedlemmar såväl i det dagliga arbetet som i utvecklingsmöjligheter. Som teamcoach är du lyhörd för individuella önskemål och arbetar aktivt för allas trivsel i teamet.

Detta är du
  • Du har minst 2-3 års erfarenhet av funktion- system- och användartester
  • Du har erfarenhet av att skriva testplaner, teststrategier, granskningar, bugguppföljning och skriva testrapporter.
  • Du är noggrann, strukturerad och nyfiken
  • Du har “drivet” att jobba självständigt, men är också en lagspelare
  • Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta och bygga relationer
  • Du är intresserad av människor och drivs av att coacha andra
  • Din utbildningsnivå kan variera, men du har en relevant utbildning inom mjukvarutestning eller liknande

Övrigt
När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid din personlighet, driv och potential att utvecklas. Vi går igenom ansökningar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktinformation
Ansök här: https://jobs.tactel.se/jobs/175571-mjukvarutestare-teamcoach Läs mer om oss: tactel.se, jobs.tactel.se