Applikationssupport

Företag MFEX Mutual Funds Exchange AB
Ansök senast den 31 januari, 2020
Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som applikationssupport kommer att bestå av att hjälpa användare med olika typer av supportärenden såväl som att avhjälpa olika typer av produktionsstörningar.
Det kommer vara felsökningar och problemlösning primärt i Microsoftmiljö, men även andra system förekommer.
Utöver supportfunktionen så finns även ett behov av att, i samarbete med övriga IT-organisationen, medverka till att vanligt förekommande fel byggs bort.
Tjänsten kommer att tillhöra infrastrukturgruppen som ansvarar för den dagliga driften och där du som person kommer att vara första kontaktperson för användarfrågor, felsökning och blir en mycket viktig del av en god och förtroendeingivande användarupplevelse.
Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Viktigast är dock att du har ett genuint intresse och förståelse för både IT och människor. Eftersom rollen innebär en nära kontakt med våra användare, vår utvecklingsorganisation och andra delar av MFEX behöver man vara social, pedagogisk och trivas med att kommunicera med både kunder och kollegor.
Då våra IT-system är komplexa med ett stort inslag av databaser ser vi gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom programmering eller motsvarande. En grundläggande förståelse för SQL samt förmåga och intresse av att läsa och förstå kod är nödvändig.
Du är en positiv, förtroendeingivande och prestigelös person. Utöver detta arbetar du på ett strukturerat sätt och gillar ordning och reda. Då du i flera fall kommer ha en direktkontakt med användaren så uttrycker du dig obehindrat på både svenska och engelska.
MFEX ERBJUDER DIG
  • Möjlighet att påverka hur MFEX ska gå tillväga i tekniska utmaningar
  • Att vara del av ett IT-team som utgör grundstommen i en verksamhet där teknisk förnyelse och förbättring är högprioriterat.
  • Möjlighet att växa och utvecklas inom din roll
  • Att arbeta med modern teknik och automatisering.
  • Att vara del av ett väletablerat FinTech-bolag med internationella kunder & kontor.
  • En platt organisation där man jobbar nära erfarna kollegor.
  • Friskvårdsbidrag, tjänstepension & extra sjukvårdsförsäkring
Placering
MFEX Mutual Funds Exchange AB - Rådhusesplanaden 4A Umeå
Kontaktinformation

Ansökan: CV och personligt brev till Mattias.Clerselius@mfex.com.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari men då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.