Java-utvecklare

Företag ITS, IT-stöd och systemutveckling, Umeå universitet
Ansök senast den 17 januari, 2019
Vår mission är att med fokus på verksamhetens bästa och med IT som hjälp skapa de bästa möjliga lösningarna för infrastruktur, support och systemstöd och därigenom bidra till utmärkt forskning och utbildning. Hög kompetens och stark utvecklingsvilja hos medarbetare hand i hand med drivkraften för nyfikenhet och nytänkande som präglar universitet ger en stimulerande miljö med intressanta utmaningar och tekniken i framkant.
Vi tar nu nästa steg i vår utveckling och söker dig som vill vara med att växa, påverka och utvecklas med oss.
Varför ska du bli en av oss?
Vi arbetar för att bli ”ett ITS”, en arbetsplats där man trivs och har roligt tillsammans. Vi tror på kompetensutveckling och kompetensöverföring och här erbjuds du möjlighet att båda utvecklas som person, men även som medarbetare. Vi arbetar tillsammans i team för att vi tror att tillsammans är vi starkare, med en unik konstellation av olika kompetenser som delar våra värderingar.
Varför ITS?
Vi tror på våra medarbetare, vi erbjuder möjlighet till karriärutveckling och kompetensutveckling för att stärka dig i din roll, men även för att se till din långsiktiga utveckling. När du som medarbetare mår bra presterar du bättre, därför arbetar vi för att du ska trivas hos oss och få möjlighet att vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.
Låter det som någonting för dig eller vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kontakta oss gärna och kom förbi på ett besök.
Om rollen som Java-utvecklare
För att trivas i rollen som Javautvecklare hos oss på ITS, ser vi gärna att du har ett brinnande intresse för kod och är en van användare av Java.
I rollen som javautvecklare hos oss arbetar du med hela utvecklingsprocessen som en del i ett agilt självgående utvecklingsteam. Vårt fokus ligger på att utveckla och bygga långsiktiga och hållbara lösningar för våra kunder, men även användarvänliga lösningar. Vidare tror vi att du har ett intresse för test och automation då det är en naturlig det i vår utvecklingsprocess. Vi ser gärna att du är en nyfiken och driven person som har ett stort intresse och vilja för att testa nya tekniker och metoder.
Vi söker dig som vill vara med att driva och bygga utvecklingen av morgondagens system som är användarvänligt och av högsta kvalité.
Vi tror att du är bekant med begrepp som: Java, Angular, React, JQuery, Javascript, Bootstrap, domänmodellering, Continious delivery etc.
Läs hela annonsen och ansök senast den 18 januari.
Kontaktinformation
Stefan Lundkvist 090-786 99 41, Therese Strandberg 090-786 70 41.