Microsoftspecialist

Företag ITS, IT-stöd och systemutveckling, Umeå universitet
Ansök senast den 17 januari, 2019
Vår mission är att med fokus på verksamhetens bästa och med IT som hjälp skapa de bästa möjliga lösningarna för infrastruktur, support och systemstöd och därigenom bidra till utmärkt forskning och utbildning. Hög kompetens och stark utvecklingsvilja hos medarbetare hand i hand med drivkraften för nyfikenhet och nytänkande som präglar universitet ger en stimulerande miljö med intressanta utmaningar och tekniken i framkant.
Vi tar nu nästa steg i vår utveckling och söker dig som vill vara med att växa, påverka och utvecklas med oss.
Varför ska du bli en av oss?
Vi arbetar för att bli ”ett ITS”, en arbetsplats där man trivs och har roligt tillsammans. Vi tror på kompetensutveckling och kompetensöverföring och här erbjuds du möjlighet att båda utvecklas som person, men även som medarbetare. Vi arbetar tillsammans i team för att vi tror att tillsammans är vi starkare, med en unik konstellation av olika kompetenser som delar våra värderingar.
Varför ITS?
Vi tror på våra medarbetare, vi erbjuder möjlighet till karriärutveckling och kompetensutveckling för att stärka dig i din roll, men även för att se till din långsiktiga utveckling. När du som medarbetare mår bra presterar du bättre, därför arbetar vi för att du ska trivas hos oss och få möjlighet att vara med att växa, påverka och utvecklas tillsammans med oss.
Låter det som någonting för dig eller vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kontakta oss gärna och kom förbi på ett besök.
Om rollen som Microsoftspecialist
Som Microsoftspecialist hos oss arbetar du inom flera områden eller koncentrerat inom ett specialområde. Här strävar vi efter att ligga i framkant när det gäller IT-lösningar, vilket innebär att du arbetar med införande och förvaltning av tjänster och produkter.
Du är självgående och arbetar strukturerat och äger förmågan att planera, organisera, dokumentera och prioritera för att hålla uppsatta tidsramar. Vi tror att du motiveras av att hjälpa, stötta, sprida kunskap inom teamet och arbeta tillsammans med duktiga kollegor för att leverera bra lösningar. Du har en bred profil inom IT-området och erfarenhet av att arbeta i stora Microsoft-miljöer.
Meriterande är erfarenhet av arbete med Microsoft Exchange, Office 365, Microsoft SQL, BizTalk, automation med PowerShell eller ADFS.
Läs hela annonsen och ansök senast den 18 januari
Kontaktinformation
Jonas Kröger 090-786 59 44