Erfaren systemutvecklare inom webb/.NET

Företag XLENT
Ansök senast den 26 januari, 2021
XLENT växer och trivs i Umeå och allt fler frågar efter vårt smarta och lösningsorienterade team av konsulter. Vi är därför på jakt efter Umeås bästa förmågor inom systemutveckling med inriktning mot att utveckla högpresterande och användbara webblösningar.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av både front-end- och back-end-utveckling, har ett analytiskt sinne och triggas av att lära dig nya saker. Vi jobbar mycket med .NET, så har du erfarenhet av det senaste som händer inom det området är det ett plus. En skarp förmåga att lösa problem och ett driv att ständigt lära sig nya saker är dock viktigare än att du kan ett specifikt språk eller ramverk.
XLENT strävar alltid efter att erbjuda våra kollegor utmanande och roliga uppdrag – helst i någon form av teamleverans där vi får jobba ihop. Några saker vi arbetar med och gillar är: .NET, JavaScript, TypeScript, Vue, Angular, Ember, DevOps, CI/CD, Azure, SQL Server, Elasticsearch, Web API, Azure Functions och REST. Tycker du att dessa verkar kul – eller ännu bättre faktiskt har jobbat med dem – så kommer vi att komma bra överens.
Vi är också öppna för att få in andra perspektiv och synsätt: Är du duktig på Python och Django, fast är nyfiken på vad som finns inom .NET-världen? Kanske du är duktig på AI/Machine Learning men vill bredda dig mot att bygga komplexa webblösningar och integrationer? Eller är du en UX-designer som utvecklat webb vid sidan om och nu vill gå "all in" på systemutveckling?
Vi tycker att en relevant akademisk examen är ett bra kvitto på att du är vetgirig och en person som slutför dina åtaganden, men det är inte nödvändigt om du kan visa på andra likvärdiga meriter.
På XLENT är det familjära och den goda stämningen otroligt viktiga. Att vi har kul tillsammans både på jobbet och utanför är en självklarhet.
Mer om XLENT i Umeå
XLENT levererar digitala affärslösningar i toppklass i hela Sverige och i Umeå har flera av Sveriges bästa förmågor inom webb, mobilitet, systemintegration och beslutsstöd samlats för att erbjuda marknaden det bästa inom området. (Läs gärna mer om XLENT:s projekt.)
Kontaktinformation

Tror du att du har du vad som krävs för att bli XLENT? Skicka in din ansökan och berätta lite mer om vem du är. Hör gärna av dig till Peter Johansson +46 70 877 80 55 eller Jonas Hägglund +46 725 632 301 om du har några frågor.