Brinner du för nya tekniska lösningar?

Företag dizparc Umeå AB
Ansök senast den 31 juli, 2019
Vi söker en junior-konsult inom IT/infrastruktur som vill skapa moderna moln- och infrastrukturlösningar för våra kunder.
På dizparc är vi inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Därför söker vi nu en driven, junior IT-tekniker som kommer till jobbet för att både utveckla och utvecklas. Vi erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av frihet under ansvar.
Arbetsuppgifter
På dizparc kommer du att jobba i ett team för att hjälpa våra kunder i deras vardag. En stor del av det innebär att vi skapar och erbjuder moderna moln- och infrastrukturlösningar. Du kommer att arbeta med våra företagskunder och i vissa fall fungera som deras IT-avdelning. I din roll kommer du också att avlasta våra befintliga IT-tekniker. Arbetsuppgifterna har en stor teknisk bredd och omfattar en kontinuerlig utveckling av våra kunders IT-miljöer.
Bland våra kunder finns ett antal spännande företag i Umeåregionen. Våra uppdrag omfattar tjänster och områden som:
  • Office 365
  • Windows klient/server-lösningar
  • Virtualisering
  • Nätverk
  • Säkerhet
Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid dig som person. Några av de egenskaper vi värdesätter är att du är trevlig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för IT, är en duktig problemlösare och engagerad, både i kunder och kollegor.  För att hjälpa våra uppdragsgivare behöver du ha gått en gymnasial IT-utbildning eller motsvarande. Vi ser också att du har några års erfarenhet inom exempelvis säkerhet, molnlösningar, Office365 och tekniska plattformar. Du behöver även hantera svenska/engelska i både tal och skrift. Körkort (B) är också ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Placeringsort Umeå. Ansökningar behandlas fortlöpande
Kontaktinformation

Ulf Skoglund, ulf.skoglund@dizparc.se