Mjukvaruutvecklare till Guideline Geo

Företag Guideline Geo
Ansök senast den 10 november, 2018
Mjukvaruutvecklare
Vill du vara med och utveckla framtidens produkter med oss på Guideline Geo? Vi söker en mjukvaruutvecklare till vår utvecklingsavdelning i Umeå, där vi tillsammans tar fram morgondagens produkter för att fortsätta vara världsledande inom geofysik och geoteknik. 

Välkommen till Guideline Geo! 

Guideline Geo är idag världsledande inom geofysik och geotekniknär det gäller instrument, programvara och service & support för att kartlägga och grundundersöka materia. På Guideline Geo i Umeå sitter vår produktutvecklingsavdelning med ansvar för vår FoU. Det går bra för oss och nu söker vi förstärkning på mjukvaruutvecklingen för att göra våra produkter ännu smartare. 

Vi jobbar med grundutveckling och med produktnära implementationer i våra instrument. Som en del av detta team kommer du att arbeta med hela utvecklingskedjan, allt från design, innovation och praktisk implementering till test och validering. Du kommer att ingå i ett agilt team som tar fullt ansvar för de tekniska lösningarna. 

Hos oss får du möjlighet att fördjupa dig inom flertalet områden inom geofysik & geoteknik ta ansvar för och påverka din egen utveckling samt ta del av den senaste forskningen och utvecklingen inom vår bransch. Vi undersöker och nyttjar den senaste tekniken exempelvis luftburna instrument på drönare, deep learning för tolkning av data samt cloud för lagring och hantering av data.  

Om dig 

För att trivas i rollen som mjukvaruutvecklare tror vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom data, teknisk fysik eller motsvarande. Du tycker om att bygga bra saker, tillsammans med duktiga kollegor och behärskar antingen .Net, Java eller liknande flytande. Är du sedan tidigare bekant med C++, Cloud, Deep Learning eller Machine learning är det meriterande.

Utöver det ser vi gärna att du har god förståelse och intresse för digital elektronik.  

Du behärskar svenska och engelska flytande i såväl tal, som skrift. 

Som person är du positiv och en teamspelare som värderar struktur, planering samt ordning och reda. Du är samarbetsvillig, social och kommunikativ och äger förmågan att både arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du är en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas. 
Ansökan
Klicka här för att läsa mer om tjänsten som mjukvaruutvecklare.
   
Kontaktinformation
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Kompetenslaget och skulle du ha några funderingar kring processen eller tjänsten, tveka inte att ta kontakt med ansvarig rekryteringskonsult Hanna Sjöberg på 0764 14 83 30 alt. hanna.sjoberg@kompetenslaget.se