Nina Rismalm

Vikarierande marknadsförare

Nina Rismalm har jobbat med marknadsföring, kommunikation, internationalisering och regional utveckling i snart 13 år. Hon kommer närmast från Norrbottens Handelskammare där hon jobbade som kommunikationsansvarig och projektledare samt marknadschef för Arctic Airlink, en flyglinje som trafikerade Uleåborg-Luleå-Tromsö.

Nina har alltid dragits till arbeten med internationell koppling. Hon har tidigare arbetat på Västerbotten Investment Agency, en organisation för att främja utländska investeringar till Västerbotten, där hennes uppgift var att rekrytera företag från norra Sverige till att delta på branschmässor och genomföra events runt om i världen. Dessförinnan arbetade hon inom en tysk koncern, Bosch Rexroth i Stockholm samt erfarenhet från ett tyskt bolag C&A i Düsseldorf, som är en av H&Ms största konkurrenter i Europa.

Nina har en magisterexamen i civilekonom med inriktning marknadsföring vid Luleå Tekniska Universitet och Handelshögskolan i Wien. Hon har även läst vid Berghs School of Communications och Mittuniversitet.