Harry van der Veen och JJ Park.
Nuiteqs vd Harry van der Veen tillsammans med JJ Park, vd för AVA Vision.

Avtal med Sydkorea ger affärer i Asien

Nuiteq från Skellefteå tecknar nytt avtal med sydkoreanska AVA Vision. Avtalet ger Nuiteq en större marknad i Asien med programvaran Snowflake för pekskärmar och multitouch-teknik.

– Vi är mycket glada över att få förnya vårt kontrakt med AVA Vision. Det visar på det förtroende AVA har för våra produkter och dess möjligheter att skapa innovativa lösningar, säger Harry van der Veen, vd för Nuiteq, som nyligen var på plats i Sydkorea och träffade AVA Vision.

Nuiteq och sydkoreanska AVA Vision har samarbetat i över sex år kring Skellefteåföretagets programvara Snowflake som stöder pekskärmar och touch-displayer för flera samtida användare. AVA Vision har kunder inte bara i Sydkorea utan över hela Asien, ett exempel är Japan, vilket innebär att Nuiteqs teknik sprids till många länder.

– Enligt vår mening är Snowflake den bästa programvaran för pekskärmar som kan hantera flera samtida användare. Våra kunder och partners har visat stort intresse för Snowflake MultiTeach, programsviten för grundutbildning och tidig inlärning, säger JJ Park, vd för AVA Vision.