Acino
Glada anställda, och inbjudna gäster och studenter är med och firar lanseringen av Acions nya hemsidor.

40 nya CV på kort tid

Acinos nya rekryteringssajt har efter bara några veckor redan gett 40 nya CV till företaget. Det är värt en fest, tycker Acino, som i fredags bjöd in för att fira sina tre nya hemsidor.

På it-företaget
Acinos
kontor i centrala Umeå är det fest.

– Vi är här för att fira våra tre nya hemsidor. Acino.se som fått ny design samt Karriärguiden och Acino Academy, berättar Jenny Österlund, sedan hon invigt kvällen med ett kort tal och en skål.

Hon berättar att ett ”internt dreamteam” utvecklat sajterna, byggt nytt och fräschat upp. I samband med det har Acino valt att dela upp sina sajter utifrån olika målgrupper och syfte. Huvudsidan Acino.se riktar sig främst till kunder. Acino Academy till anställda och studenter medan Karriärguiden är en rekryteringssida.

– Karriärguiden är en renodlad rekryteringssajt där företaget presenteras för de som kanske vill jobba hos oss. Den lanserades för en månad sedan och vi har redan fått in 40 CV. Så det finns intresse, säger Jenny Österlund. Ett intresse som också resulterar i fler medarbetare.

– Vi har precis anställt tre nya personer, berättar Jenny Österlund innan hon återgår till firandet och datorspelstävlingen som också är den del av kvällen.

Text och foto: Mikael Hansson