Veronica Augustsson, Lars Stenlund och Elza Dunkels
Veronica Augustsson, Lars Stenlund och Elza Dunkels är alla tre aktuell i final i olika tävlingar.

Alla är de finalister

Alla är de kända från it-branschen. Nu kan Lars Stenlund, Veronica Augustsson och Elza Dunkels också bli vinnare i var sin tävling.

Lars Stenlund, vd för Vitec, Veronica Augustsson, vd för Cinnober, och Elza Dunkels, universitetslektor och IT-debattör, har alla stark Umeåkoppling. Men inte bara det gemensamt, de har också alla tre gått vidare till final i var sin tävling.

Lars Stenlund, vd för Vitec, kan vinna pris som Sveriges främsta entreprenör när EY Entrepreneur Of The Year 2016 avgörs i Stockholms stadshus den 1 februari. I huvudkategorin tävlar sex framgångsrika entreprenörer om titeln och chansen att få representera Sverige i den internationella finalen som går av stapeln i Monte Carlo i juni.
Umeåföretaget Vitec är ett programvarubolag som erbjuder affärssystem för fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker & försäkringsbolag, energibolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag.

Veronica Augustsson, vd Cinnober, har nominerats som Årets vd inom employer branding 2017 av undersökningsföretaget Universum Communications. Finalen avgörs i september 2017.
Cinnober utvecklar system för aktiebörser och finanshandel. Huvudstyrkan sitter i Stockholm med 200 anställde och närmare 70 medarbetare i Umeå.

Elza Dunkels, universitetslektor vid Umeå universitet, är en av åtta nominerade till surfalugnt-priset 2017. Exempel på andra nominerade är Friends, Nätvandrarna och Trygga barnen. Vinnaren kommer att presenteras i samband med Safer Internet Day den 7 februari 2017.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 30 januari, 2017Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

30 januari, 2017