Robin Hunicke

Anmäl till 24hBootUp – ett socialt hackathon

Nu rustar kreativa idéskapare och programmerare för hackathonet 24hBootUp, ett hackathon i Umeå då deltagarna under 24 timmar utvecklar en produkt eller tjänst.

24h BootUp
är ett hackathon som börjar på lördag 8 november och slutar ett dygn senare. Varje lag har totalt 24 timmar på sig att ta fram en produkt eller tjänst på valfritt tema. Målgruppen är allt från gymnasieelever till personer i arbetslivet och 24h BootUp vill vara ett tillfälle att ge deltagarna möjlighet att träffas och byta kunskaper, att växa helt enkelt.

24h BootUp är ett socialt hackathon som samlar mjuk- och hårdvaruhackare, designers, konstnärskreatörer och affärsutvecklare för att bygga en ny produkt eller en ny relation. Under dygnet får deltagarna de bästa förutsättningarna för att lära känna nya människor, ha kul och jobba med lösningen på ett problem, ny produkt eller tjänst. Tyngdpunkten ligger på umgänge, utbyten och framtida samarbeten.

Dessutom ger 24h BootUp också tillfälle att se Dohi Swedens nya lokaler i Utopia-huset i centrala Umeå där hackathonet avgörs.
Se mer information och anmälan.

Arrangörer är digitala innovationsbyrån Dohi Sweden tillsammans med huvudpartner InfoTech Umeå.