Deltagarna i Uminova Innovations Startupprogram, som deltog våren 2018, tillsammans med affärsutvecklare som leder programmet.
Deltagarna i Uminova Innovations Startupprogram, som deltog våren 2018, tillsammans med affärsutvecklare som leder programmet.

Ansök till höstens Startup-program

Har du en affärsidé som du funderar på? Ansök till Startup-programmet, hösten 2018, hos Uminova Innovation.

Nu ska du inte vänta längre. Det är dags att förverkliga den där affärsidén. I september 2018 startar en ny omgång av Uminova Innovations Startup-program. Startup-programmet erbjuder sex intensiva eftermiddagsträffar där du utvecklar din idé till affärer. Du kan dessutom vinna stipendier, totalt delas 50 000 kronor ut. Anmäl dig här och ta chansen att bli en av de utvalda.

Det här får du

Sex intensiva träffar á fyra timmar ger dig optimala förutsättningar att testa och utveckla din affärsidé. En effektiv introduktion i Lean Startup- och Customer Development-metodik varvas med vassa gästföreläsningar. Under och mellan varje träff lägger du tid och fokus på att utveckla din idé vidare mot Demo Day i december och den riktiga lanseringen. I människorna runt Startup-programmet – affärscoacherna, gästföreläsarna och inte minst övriga deltagare i Startup – har du fri tillgång till stora mängder kunskap, erfarenhet, inspiration och bollplank.

Det här är du

Du har en affärsidé, ett öppet sinne och en brinnande passion för att lösa problem. Du siktar högt och är redo att satsa fullt ut – och kanske slå stort. Din idé har potential att göra skillnad för många, möjligen globalt. Kort sagt: Startup är till för dig som har en affärsidé med goda framtidsutsikter – om du, under en intensiv period, vill satsa på att utveckla den.

Sök Startupprogrammet hösten 2018

Nu öppnar vi upp för ansökningar till Startupprogrammet hösten 2018! Har du en innovativ affärsidé som du vill ha hjälp att utveckla – tveka inte, sök. Den ansökan kan bli startskottet på din oraka entreprenörsresa.