Atea jullunch 2011
Förväntansfulla värdar från Atea väntade glatt på de 150 gästerna. Fr vänster Tomas Olsson, Mona Holmström, Anders Lindgren, Per-Erik Nilsson och Staffan Wikström.

Atea växer och firar jul

Atea i Umeå växer och hyser stark framtidstro. Det märktes tydligt när Staffan Wikström, Ateas platschef, höll sitt korta och kärnfulla jultal inför närmare 150 gäster vid årets traditionella jullunch.
– Säg till alla nära och kära ni träffar i jul att vi behöver folk. Vi kommer att växa ordentligt framöver och sannolikt behöver vi även locka hem hemvändare.

Ateas traditionella jullunch för företagets kunder och partners har en lång tradition bakåt i tiden och de senaste åren har man alltid bjudit in till Brännlands Wärdshus. Så också i år då man nästan slog i taket vad gäller antal anmälda.

Och fler gäster lär det bli till nästa år, åtminstone om Staffan Wikström, Ateas platschef i Umeå och Örnsköldsvik, får som han vill. För i sitt korta jultal var han mycket tydlig med att det går bra för Atea.

–  Vi kommer att växa ordentligt framöver, berättade han, samtidigt som han, både på skämt och allvar, föreslog att alla gäster skulle tala med sina nära och kära över jul om att Atea kommer att behöva nyrekrytera på konsultsidan under hela 2012.

Mer ville inte Staffan Wikström säga just där på ort och ställe eftersom detta inte var platsen för några längre tal. Lockelsen från sillen, skinkan och björnsteken var därtill alltför stor. Men uppenbarligen kommer Atea att höra av sig mer i detta ärende.

Atea jullunch 2011

Såg fram mot att få umgås med kunder och partners gjorde Roger Alfredsson, Hans Johansson, Tony Åström och Svante Drugge, alla från Atea.

Atea jullunch 2011

Fullsatt och festligt blev det i Brännlands Wärdshus när alla bänkade sig.