Kristina Grahn och Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law, prisas som Årets unga företagare under Umeågalan 2018.
Kristina Grahn och Zanna Metzer, grundare av Sisters in Law, prisas som Årets unga företagare under Umeågalan 2018.

Bröllopsbloggare vinner på Umeågalan

Umeågalans pris till Årets unga företagare går till Sisters in Law.

När Umeågalan 2018 uppmärksammar stadens unga entreprenörer så går priset till Sisters in Law.

Sisters in Law står för det nya unga entreprenörskapet. Företaget är idag Sveriges ledande påverkare inom bröllop och bygger ett samskapande med sina kunder samt ett starkt, dynamiskt ekosystem kring sitt företag.

Grundare är Zanna Metzer och Kristina Grahn som mycket glada över priset berättar att även om de har Umeå som sin bas siktar de internationellt. Nyligen var de två i Paris för att på plats bland turistattraktioner som Eiffeltornet och Triumfbågen fotografera sina bröllopskollektioner.

– Det gav oss många kontakter, bland annat med en fotograf, som är mycket värdefullt för oss, säger Kristina Grahn.

– Nu får vi se om vi kanske åker till New York för pengarna vi vunnit och fotograferar oss där också, säger Zanna Metzer.

– Vi vill också passa på att tacka Expression som verkligen varit ett bra stöd för oss. Att få vara me di en inkubator är så värdefullt, det bör alla som startar bolag tänka på, säger Zanna Metzer.

Umeågalans pris var inte det första som Sisters in Law vunnit i höst. Tidigare har Kristina Grahn och Zanna Metzer också fått ta emot priset Young Startup Award ur Prins Daniels hand och med en vinsten på Umeågalan 2018 kan de nu verkligen se bakåt på en omtumlande höst.

Utdelare av priset är inkubatorerna Uminova Innovation, Uminova Expression samt BIC Factory.