Carolina Klüft
Carolina Klüft kommer till årets HOUSE hos Hi5.

Carolina Klüft inspirationstalar på it-dag

Tidigare sjukamparen Carolina Klüft kommer till it-dagen HOUSE som arrangeras av Hi5, Office och upKeeper.

Den 16 februari anordnas seminariedagen HOUSE för femte året i följd. Bakom arrangemanget står Hi5 tillsammans med Office och upKeeper. Denna gång flyttas arrangemanget ut från de egna lokalerna till Väven, mitt i Umeå. Anledningen är att arrangemanget vuxit så kraftigt med ständigt ökande antal deltagare så större lokaler behövs.

Arrangörerna fortsätter också detta år sin vana trogen att bjuda in kända inspirationstalare. Astronauten Christer Fuglesang, artisten Petter och programledaren Kristian Luuk är några av de tidigare talarna. I år hämtas föreläsaren från idrottens värld när Carolina Klüft kommer för att dela med sig av sina erfarenheter kring att sätta mål och skapa framgång. Korta och långa målsättningar, och en inblick i hur en äkta vinnare tänker och hanterar press, utlovas.

Under dagen erbjuds en mängd seminarier under rubrikerna Organisation och Ledarskap, Miljö och Hållbarhet, Nätverk och Säkerhet, samt Teknik och Utveckling.

Umeå-bolaget Hi5 utsågs till Årets digitala gasell vid en gala i slutet av 2016. Verksamheten som bland annat omfattar molnlagringsprodukter och säkerhetstjänster har inneburit en tillväxt med 315 procent i omsättning för företaget och en fyrdubbling av det årliga resultatet.

Läs mer om Hi5:s seminariedag HOUSE.