Cygates invigning i Umeå, 111125
Urban Jonsson från Cygate gratulerar Rainer Åberg, systemtekniker i Vännäs kommun, till första vinsten vid invigningens tävling, en iPad. På bilden även Richard Schumacher, marknadschef Cygate, Roger Jonsson, Övik Energi, Niklas Eriksson, Umeå Energi, samt Richard Fredriksson från Cygates Umeåkontor.

Cygate vill växa i Umeå

Invigningen av Cygates nya lokaler i Umeå lockade många nyfikna. Dryga femtiotalet partners, kunder och andra it-företag slöt upp för att bekanta sig med Cygates nya etablering i norr.

– Det är tuff konkurrens här i Umeå. Men det är absolut spännande och vi vill gärna bygga vidare, det finns affärspotential, säger Richard Schumacher, marknadschef på
Cygate, och nu på besök vid Umeåkontoret för att få vara med om invigningen.

Det var också Richard Schumacher som med ett raskt klipp av det röda bandet fick förrätta invigningen av de nya lokalerna på Rothoffsvägen. Företaget har idag fyra anställda i Umeå men också personal i Skellefteå och Sundsvall. I hela riket har Cygate 700 anställda som arbetar med system för bland annat videokonferenser, säkerhetslösningar och digitala skyltar.

Cygate grundades för över 30 år sedan och finns idag i både Sverige och Finland, nu alltså även med ett kontor i Umeå.

Cygates invigning i Umeå, 111125
Richard Schumacher, marknadschef Cygate, inviger de nya lokalerna på Rothoffsvägen i Umeå.

Cygates invigning i Umeå, 111125
Tittade in på Cygaets invigning gjorde Janne Norén, Vindelns kommun, Margit Fredriksson Wennström, Länsstyrelsen, Jörgen Olofsson, COS Systems, Simon Karström, T3, och Björn Wännman, COS Systems.

Cygates invigning i Umeå, 111125
Rickard Lönneborg, CodeMill, och Thomas Kvist, Umeå kommun, hittade varandra vid Cygates invigning.

Cygates invigning i Umeå, 111125
Värdar för dagen vid invigningen av de nya lokalerna för Cygate i Umeå var Richard Fredriksson, Peter Kassman, Richard Schumacher, Per Johansson och Urban Jonsson, alla anställda hos Cygate.