Emanuel Dohi.
Med nya delägare ska ska Dohi-koncernen fördubbla antalet anställda.

Dohi vill fördubbla antalet anställda

Efter nyheten om nya delägare. Nu ska antalet anställda i Dohi-koncernen fördubblas.

Dohi-koncernen har växt kraftigt sedan starten år 2009 och omsätter drygt 100 miljoner kronor. För drygt en vecka sedan gick information ut om att ett antal namnstarka och långsiktiga investerare går in som delägare.

– Tillsammans med Fort Knox Förvaring AB, Sparbankstiftelsen Norrlands Riskkapitalstiftelse och affärsmannen Krister Olsson ska Dohi nu växa ytterligare och i snabbare takt, säger Emanuel Dohi, VD och grundare för Dohi Sweden.

Öka antalet anställda
I första hand gäller det den digitala innovationsbyrån Dohi Innovation Agency som ska öka från dagens drygt 40 medarbetare till närmare 100 på ett par års sikt – för att möta den ökade efterfrågan av digital omställning.

– En första fas av omstrukturering är genomförd i organisationen och nu ska vi rekrytera fler av branschens bästa utvecklare och kreatörer. För det arbetet behövs drivna och kunniga specialister som är duktiga på att hitta såväl kompetens som att driva affärer, säger Emanuel Dohi.

Söker flera chefer
Till detta söker Dohi en HR-chef med lång erfarenhet av strategiskt och operativt arbete för att bygga upp funktionerna och HR-processerna i koncernen samt en operativ affärsområdeschef med helhetsansvar för innovationsbyrån.

Även till andra delar av Dohi-koncernen kommer fortsatta rekryteringar att genomföras. Målet är högt uppsatt – att antalet anställda ska ha fördubblats kommande år.

– Vi har mycket på gång, det finns massor av bra idéer och produkter som ska utvecklas – dessutom finns såväl efterfrågan från kunder, god lönsamhet i verksamheten samt resurser för expansionen. Nu söker vi drivna och talangfulla människor som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss, avslutar Emanuel Dohi.