ansiktsigenkanning_grupp_webb.jpg
Från vänster Thomas Mejtoft, Per Kvarnbrink, Annica Lindström, Karin Fahlquist samt Henrik Hansson. Saknas på bild gör tre av studenterna.

En av landets bästa inkubatorer

Delbar.se, Personalkollen och Codemill är några företag som lyfts fram i Uminova Innovations årsredovisning för 2014.

Delbar.se, Personalkollen, Codemill, Limes Audio och Content Central är några företag som nått framgångar med stöd av Uminova Innovation visar Uminova Innovations nyligen presenterade årsredovisning för 2014.

Resume är Uminova Innovations sammanställning över det år som gått med stöd till olika företag. Uminova Innovation rankas som en av landets bästa inkubatorer i Almi Företagspartners nationella utvärdering av svenska inkubatorer. Satsningen Infotech Umeå är en den del av Uminova Innovation som särskilt riktas mot IT-företag.

I inledningen till Resume skriver Nils-Olof Forsberg, VD:
”Många av bolagen har uppmärksammats under året i diverse tävlingar för tidiga startup bolag och entreprenörer. Några exempel är: Limes Audio blev antagen till 33-listan, Smart Climate vann Venture Cups regionfinal, Delbar antogs till Born global programmet och Content Central gick till
final i pitchtävlingen på Åre Kapitalmarknadsdagar.
På listan Tech 20, som tar tempen på Sveriges startup-scen och utser Sveriges 20 vassaste unga teknikbolag med potential att bli riktigt stora svenska exportsuccéer, utsågs företagen Content Central och Lunalec som två av de 20.”

Läs mer i Resume 2014.