Framtidens ledare föreläser på Heat Up

Att inkludera alla och låta medarbetarna ha kul på jobbet är nyckeln i framtidens ledarskap. Detta står i fokus på Heat Up den 22 mars.

Therese Lundstedt är vd för nätmäklaren Aktieinvest och blev 2017 utsedd till Framtidens kvinnliga ledare av organisationen Ledarna. Hon har arbetat inom finansbranschen i 12 år och blev vd för första gången vid 25 års ålder. På Uminova Innovations populära lunchevent Heat Up den 22 mars kommer hon prata om modernt ledarskap.

– Mitt ledarskap karaktäriseras av att jag vågar ta beslut och fokuserar på att ge mycket energi och feedback. Sedan är jag genuint nyfiken på och intresserad av mina medarbetare, våra kunder och människor i stort. Jag är övertygad om att det engagemanget krävs av dagens ledare för att driva framgångsrika företag och genomföra förändring, säger Therese Lundstedt.

I föreläsningen kommer Therese fokusera på framgångsrikt förändringsarbete, hur man leder och inspirerar unga medarbetare samt skapar engagemang hos medarbetare oavsett ålder.

Resan kan gå fort

Själva konceptet Heat Up handlar om att knyta samman de som finns inom Umeås startupscen.

– Idéer och entreprenörer finns det gott om i Umeå. Men för att utvecklas snabbare tror vi att det behövs fler tillfällen att träffas, inspireras, utmana, peppa, bidra. Det är bland annat därför vi gör Heat Up, säger Anders Blomberg på Uminova Innovation.

– Resan från en startup till ett mer moget bolag med flera anställda kan gå fort. Att redan från början tänka i banorna kring ledarskap är viktigt. Therese Lundstedt kommer kunna ge konkreta verktyg och tips för alla som står inför denna utmaning, säger Anders Blomberg.

Läs mer och anmäl dig till Heat Up här.