Heta talare till Creative Summit

Creative Summit släpper nu namnen på tre nya heta internationella föreläsare till försommarens stora arrangemang i Skellefteå då kreativa krafter från den digitala industrin i norr möts.

Det är för femte året i rad som
Creative Summit
anordnas i Skellefteå, denna gång blir det 13 – 14 juni. Creative Summit har tidigare år bjudit på många spännande och intressanta talare från hela världen med spetskunskaper inom kommunikation, teknik och marknadsföring. I år lovar man att hålla samma höga ambitionsnivå och klass på föreläsarna.

Sedan tidigare har arrangörerna kunnat meddela att Jesse Schell, Amber Case, Gustaf Martner och Olivia Solon kommer att finnas på plats. Nu fyller man på med ytterligare tre namn, nämligen Sara Öhrvall, Alf Rehn och Helge Tennø.

Sara Öhrvall
är chef för Bonnier Research & Development. På R&D identifierar de marknadsmöjligheter för innovationer inom digital media och initierar koncept- och produktutveckling av nya produkter. Sara ansvarade bland annat för Bonniers R&D initiativ i Silicon Valley. Det var även de som ansvarade för att utveckla konceptet för appen  ”I am Zlatan” som bygger på hans bästsäljande biografi.

Alf Rehn
är professor i management, en internationellt känd affärsstrateg, författare och talare. Han är för närvarande professor vid Företagets organisation och ledning på Åbo Akademi i Finland. Som affärsstrateg har Alf kallats "enfant terrible av organisations-studier”, medan Times kallar honom ”en stjärna för framtiden”. 2009 blev han av ”The Thinkers 50” rankad som nr 13 bland lovande affärsstrateger.

Helge Tennø
arbetar som Digital Director på Dinamo, en av Norges största kommunikationsbyråer med expertis inom allt från TV, magasinproduktion, PR, design och marknadsföring. Han har erfarenhet som strateg, Creative Adviser, Creative Director och Strategic Director och meritlistan innehåller många av Norges största varumärken och organisationer. 2011 valde han att stärka upp Dinamo´s digitala område.

Läs mer om
Creative Summit.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 23 februari, 2012Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

23 februari, 2012