InfoTech Umeå söker ny ansvarig

Ett av Västerbottens mest spännande jobb inom it-branschen kan bli ditt när Uminova Innovation söker ny ansvarig till satsningen InfoTech Umeå. Sista ansökningsdag är 4 november.

InfoTech Umeå är en satsning inom Uminova Innovation för att marknadsföra och utveckla IT-branschen i Västerbotten. En bidragande orsak till InfoTech Umeås snabba framgång med att stötta företag och ge fler entreprenörer möjlighet att utveckla sina idéer kring digitala tjänster och produkter är den affärscoachning som satsningen InfoTech Umeå erbjuder inom Uminova Innovation.

När nu ansvarige för satsningen och affärscoachen Martin Wiklund går vidare till egen verksamhet som företagare söker Uminova Innovation en ny ansvarig till InfoTech Umeå.    

Vill du driva Umeå och Västerbottens fortsatta tillväxt inom IT-branschen?
Vi söker nu en person som ska ansvara för satsningen och leda teamet av engagerade medarbetare. Din uppgift blir att tillsammans med ditt team, ledare för etablerade it-företag, forskare och utbildningsansvariga på Umeå universitet och branschföreningar utveckla företag, människor och teknik i ett av regionens starkast växande områden.

En viktig uppgift är också att berätta för Sverige och världen om allt intressant som är på gång i regionen, främst genom PR, event och personliga möten. Halva din arbetsvecka jobbar du med affärsstöd till startup-företagen, resterande tid går till att leda och utveckla InfoTech Umeå. Du bidrar med din kompetens och erfarenhet till regionens mest lovande startup-företag och får i gengäld vara en del av entreprenörernas fantastiska resa. Det här jobbet ger dig värdefulla nätverk i regionen, Sverige och världen och du får ovärderliga kunskaper och erfarenheter om hur man går från en affärsidé till ett framgångsrikt bolag.

Du har troligen en akademisk utbildning i botten, men det viktigaste är att du har kompetens och erfarenhet inom affärsutveckling ,marknadsföring eller försäljning. Du har koll på trender inom IT, design och nya affärsmodeller. För dig faller det sig lika naturligt att jobba med strategisk utveckling som att coacha en entreprenör inför ett säljmöte.

Är du intresserad?
Välkommen med din ansökan via adecco.se och du söker tjänsten under "lediga tjänster" senast den 4 november. Har du frågor och funderingar är du välkommen att ringa Rekryteringskonsult Marlene Vikström på 073 684 73

Se hela annonsen här.