Johan Hellström
Johan Hellström, vd för Alltele och T3, blir ny styrelseordförande för startup-bolaget Elastisys.

Johan Hellström ny ordförande för Elastisys

Johan Hellström, vd för nyligen hopslagna AllTele och T3, blir ny styrelseordförande för Elastisys.

Johan tar med sig ledarskap och affärsverksamhet till startup-bolaget Elastisys. Johan började i militären innan han gick över till IKT-industrin och har haft ledande roller hos företag som Martinsson, Atea och Tele2. Johan har under de senaste 6 åren varit VD för T3, den nordliga ISP-succeshistorien, som växer verksamheten med 500% innan han förvärvades av AllTele tidigare i år.

– Jag ser ett tydligt behov på marknaden för smartare lösningar som tillgodoser de höga kraven i framtida IT-infrastruktur och applikationer, både inom telekom och IT. AllTele strävar efter att ta fram de bästa tekniska lösningarna för våra kunder och Elastisys är intressant både för AllTele och för mig personligen, eftersom jag hoppas kunna hjälpa till med att utveckla Elastisys med min affärserfarenhet, säger Johan Hellström.

Johan Hellström har haft ledande roller hos företag som Martinsson, Atea och Tele2. Johan har under de senaste sex åren varit vd för T3, som vuxit med 500 procent innan företaget förvärvades av AllTele tidigare i år.

Johan blir ordförande i en redan stark styrelse där bland annat Jan Snygg från Northern Light Capitals och Lena Fridlund Forsgren från Partnerinvest Norr sitter. Jan Snygg har arbetat för Ericsson i Silicon Valley, har stor erfarenhet som investerare och har varit ordförande i flera framgångsrika företag, exemeplvis Umeåbaserade Limes Audio som förvärvades av Google i början av 2017. Lena Fridlund Forsgren har också erfarenhet av att arbeta i Silicon Valley samt en lång bakgrund som investerare som går tillbaka till svenska Innovationsbron 2006 med flera framgångsrika avslut i portföljen.