Frostbyte
Arvid Åström Granberg testar Robot Unicorn Attack för att vinna gratisbiljett till Frostbyte Summer 2013. Arrangörerna Björn Lindqvist och Olle Sundin assisterar.

Laddar för Frostbyte i juni

Måndag eftermiddag, Glashuset, Rådhustorget, Umeå. Arrangörerna för Frostbyte Summer 2013 laddar inför sommarens LAN på Nolia i Umeå.

Arvid Åström Granberg kliver in i Glashuset på Rådhustorget i Umeå. Han berättar att han råkade se affischen om
Frostbyte Summer 2013
och vill nu veta mer. Två av arrangörerna, Olle Sundin och Björn Lindqvist, tar sig genast tid för att ge lite information om vad som väntar på Nolia mellan 14 till 16 juni då turneringar i StarCraft II, League Of Legends, DotA 2, CS:GO och Minecraft arrangeras.

Kanske att Arvid vill vara med och vinna en gratisbiljett? frågar de och visar honom fram till en av datorerna. Spelet Robot Unicorn Attack väntar och de två bästa vinner varsin biljett till FrostByte Summer 2013!

När detta skrivs är vinnarna av gratisbiljetterna ännu inte utsedda men de 500 datorplatserna på Nolia förväntas bli fulltecknade inom kort. Eventet är drogfritt och arrangeras av föreningen UmeLAN i samarbete med UNF. InfoTech Umeå återkommer i samband med själva arrangemanget med ny rapport.

Frostbyte

Björn Lindqvist smäller upp en till affisch för sommarens LAN i Umeå, Frostbyte Summer 2013.


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 28 maj, 2013Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

28 maj, 2013