Lena Öhlund ny styrelseordförande i Mindspace
Lena Öhlund, längst fram, blir ny styrelseordförande i Mindspace. På bilden tillsammans med medarbetare i företaget, fr vänster: Hans Johansson, Christian Wåhlin, Ulrika Bengtsson, Tomas Forsberg, Anders Palmqvist, Hans Samuelsson och Kenneth Edlund.

Lena Öhlund ny styrelseordförande i Mindspace

Lena Öhlund, verksamhetsledare på inkubatorn BIC Factory, blir ny styrelseordförande för Mindspace, Umeåföretaget med kraftig tillväxt inom digital skyltning och videokonferenser.

För tio år sedan startade
Mindspace
upp sin verksamhet på företagsinkubatorn
BIC Factory. Sedan dess har företaget vuxit kraftigt och Mindspace Group är idag specialiserade inom videokonferens, audiovisuell teknik och digital skyltning. När företaget nu vill växa vidare ser man Lena Öhlund som ett viktigt tillskott som ny styrelseordförande.

– Vi är ett tillväxtbolag och marknadsföring är därför en viktig del. Lena har ett gott kontaktnät och vet hur marknadsföring går till. Vi har själva också direkt erfarenhet av Lena efter att ha jobbat med henne tidigare, berättar Hans Samuelsson, vd för Mindspace.

Under senaste året har Mindspace haft flera framgångar med bland annat en plats som Sveriges snabbast växande teknologiföretag på rankingslistor som Sweden Technology Fast 50 och
Computer Swedens HIT-listan. Mindspaces installation av
digitala skärmar i Umeågallerian Utopia
har också prisats som en av de fem bästa i en internationell tävling.

– Vi ska fortsätta hålla fokus på tillväxt, jag hoppas att jag kan hjälpa till med struktur på marknadsföringen, men också ge en gnista till hela företaget, säger Lena Öhlund.

Lena Öhlund ny ordförande i Mindspace
Lena Öhlund blir ny styrelseordförande för Mindspace. På bilden tillsammans med företagets vd Hans Samuelsson.

Text och foto: Mikael Hansson