Ola Ringdahl skogsmaskin
Ola Ringdahl visar i sin forskning att förarlösa skogsmaskiner kan bli en framtid i skogen.

Limes Audio skriver avtal med stora bolag i USA

Umeåföretaget Limes Audio går från klarhet till klarhet. Nu har flera avtal skrivits med stora företag i USA, berättar Affärsliv24.

Infotech Umeå har genom åren följt Limes Audio på nära håll och rapporterat om många framgångar för deras teknik kring ljudsystem, bland annat för konferenstelefoner. Det handlar om allt från försäljningssuccéer till 15 miljoner i investeringar från Inlandsinnovation och placeringar på 33-listan som listar Sveriges hetaste unga teknikbolag.

Nu fortsätter framgångarna i och med att Limes Audio skriver avtal med ett flertal stora bolag i USA. . Västerbottens Kurirens Affärsliv24 berättar att Limes Audio slutit licensavtal med flera av världens mest namnkunniga bolag inom audioprodukter.

– Helst av allt skulle man vilja skrika ut till världen vilka vi jobbar med, för det är så häftigt. Men tyvärr måste vi hålla oss i skinnet, säger nytillträdde vd Sandra Finér till Affärsliv24.

– Avtalen är ett viktigt kvitto på att vår teknik är bra och att de stora företagen uppskattar och vill ha den. Vi har lagt ned mycket jobb på teknikutveckling, så nu hoppas vi på ännu fler avtal. Bland annat gör vi förstudier med ett av världens största bolag, säger Sandra Finér utan att kunna avslöja vilka bolag det handlar om, det går under sekretess.

Läs mer på
Affärsliv24 om Limes Audio.