Uniaden 2016
Cinnober är för tredje åre i rad med på listan över 100 mest spännande karriärföretag i Sverige. Från vänster Cinnober-medarbetarna Emma Rosendal, Mårten Hedborg, Jonas Engman, Johan Sundberg och Julia Hadmark. Bilden tagen på Uniaden, arbetsmarknadsmässa för studenter vid Umeå universitet.

Listas som ett av Sveriges mest spännande företag

För tredje året i rad är Cinnober ett av Sveriges 100 utvalda Karriärföretag. På listan finns även IT-bolag som Evry, King, Dice, Google och Spotify samt gruvföretagen Boliden och LKAB.

– Vi är mycket glada och stolta över att få denna utmärkelse igen! Våra medarbetare är vår största tillgång, och detta är ett bevis på att vår fantastiska företagskultur leder till stora möjligheter att utveckla och prova olika roller, säger Karin Johansson, chef för People Management på Cinnober.

Topplistan publiceras årligen av rekryteringsföretaget Jobtip och rankar de mest spännande företagen, baserat på bland annat karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarnas engagemang samt internationella möjligheter. De 100 svenska företag som finns med på den slutliga topplistan, har valts ut bland tusentalet nominerade och utvärderade aktörer.

Andra företag på listan är IT-bolag som Evry, King, Dice, Google och Spotify samt gruvföretagen Boliden och LKAB.
Se hela listan

Fakta om Cinnober

Cinnober är en världsledande leverantör av finansiell teknologi till marknadsplatser och clearinghus. Bolaget finns representerat i Stockholm, Umeå och London, med sammanlagt 250 medarbetare, fördelat på över 30 nationaliteter. Kundlistan består av stora globala finansaktörer med extrema krav på pålitlighet och prestanda, som BM&FBOVESPA, Deutsche Börse, Dubai Gold & Commodities Exchange, Euronext, Johannesburg Stock Exchange, the London Metal Exchange, LME Clear and the Stock Exchange of Thailand.