Peter Hedman, Laura Vidje och Susanne W Lindström i samband med förra årets prisutdelning.
Peter Hedman, Laura Vidje och Susanne W Lindström i samband med förra årets prisutdelning.

Nominera Årets Cleantechprofil

Nu kan du vara med och föreslå vem som ska ta hem titeln Årets Cleantechprofil. Nu har nomineringarna öppnat.

Priset ska gå till en person som engagerat och positionerat sig eller sitt företag på ett föredömligt sätt inom grön teknik, ren energi eller hållbara lösningar i norra Sverige.

North Sweden Cleantech, som projektleds av Uminova Innovation och Kompetensspridning i Umeå, har instiftat priset för att ingjuta mod och uppmärksamma personer som jobbar för en hållbar tillväxt. I år kommer priset att delas ut i samband med mötesplatsen Cleantech Meetup den 20 november i Skellefteå. Vinnaren utses av en jury och förutom ära och uppmärksamhet får vinnaren 10 000 kronor i form av en kompetenscheck som går att nyttja till resa, utbildning, konferens eller liknande.

2017 utsågs Laura Vidje, konsult inom hållbar utveckling på Esam, till Årets Cleantechprofil.

Nominera någon genom att klicka här! Sista dag för nomineringar: 2 november 2018.

Om North Sweden Cleantech

North Sweden Cleantech är en regional innovations- och exportplattform för grön teknik, ren energi och hållbara lösningar från Västerbotten och Örnsköldsvik.

Läs mer

North Sweden Cleantech projektleds av Uminova Innovation och Kompetensspridning i Umeå. Plattformen är grundad av Skellefteå kommun, Umeå kommun och Örnsköldsviks kommun, Västerbottens läns landsting, Region Västerbotten, Bostaden, Vakin, Umeå Energi, Skellefteå Kraft, Processum, Umeå Kommunföretag, Arctic Business Incubator och Uminova Innovation.

 

Stäng