Nu söks ny verksamhetsledare till ProcessIT Innovations

En ny verksamhetsledare söks nu till ProcessIT Innovations, en centrumbildning som arbetar med it och automationsfrågor inom bland annat gruva, skog och massa- och pappersindustrin.

Med anledning av att nuvarande ledare, Anders OE Johansson, kommer att övergå till det nya nationella strategiska området Processindustriell IT och Automation söker centrumbildningen
ProcessIT Innovations
en verksamhetsledare att leda och utveckla verksamheten. Uppgiften inkluderar även att utveckla hela det regionala innovationssystem i vilket ProcessIT ingår, som är en centrumbildning mellan Umeå universitet och Luleå tekniska universitet.

I verksamhetsledarens uppgift ingår att företräda ProcessIT i det nationella programmet Processindustriell IT och Automation, utveckla Europeiska samarbeten via det europeiska "Center of innovation excellence", ProcessIT.EU samt, där det är relevant, utveckla andra internationella samarbeten. Centrumbildningen har en styrelse med representanter, huvudsakligen från industrin, där Landshövdingen i Västerbotten är styrelseordförande samt en ledningsgrupp.

Se
ytterligare information om tjänsten och arbetsuppgifter.
Sista ansökningsdag är 8 november.

Text och foto: Mikael Hansson


Text av: Mikael Hansson

Publicerad: 17 oktober, 2013Dela artikel:

Text av:

Publicerad:

Facebook

Mikael Hansson

17 oktober, 2013