Nuiteq och AVA Vision

Nuiteq satsar på Japan med multitouch-teknik

Nuiteq från Skellefteå utökar sin närvaro på den asiatiska marknaden. Nya affärer ska göras i Japan med stöd av sydkoreanska partnern AVA Vision kring Nuiteqs multitoch-plattform Snowflake.

Nuiteq
stärker sin relation med sin sydkoreanska partner AVA Vision med ett distributionsavtal för Snowflake Suite och Snowflake ABC för den japanska marknaden.

AVA Vision och Nuiteq har arbetat tillsammans i över tre år, främst med fokus på ett samarbete som täcker AVA Visions hemmamarknad i Sydkorea. AVA Vision har dock kunder i hela Asien och med en ständigt ökad efterfrågan på interaktiva multitouch-skärmar med Nuiteqs programvara Snowflake Suite är nu tiden mogen för att utöka samarbetet också till Japan.

Nuiteqs vd Harry van der Veen reser till Sydkorea i slutet av juni för att besöka AVA Visions huvudkontor och kommer då även att medverka vid DID Expo Show, där AVA Vision visar upp sina senaste interaktiva multitouch-lösningar med Snowflake.

– Jag har besökt AVA Vision i Seoul förut och jag är mycket imponerad av deras företagskultur och hur de erbjuder sina kunder en mycket bra support, något som är mycket likt Nuiteqs sätt att göra affärer, säger Harry van der Veen.

– AVA Vision har varit en nära partner till Nuiteq under flera år, så det känns bra att vi nu har utökat vårt samarbete utanför Sydkorea, också i Japan.