Markus Eriksson, ny delägare i Zert.
Markus Eriksson, ny delägare i Zert.

Ny delägare i Zert från Lycksele

Markus Eriksson blir ny delägare i Zert i Lycksele.

Under de fem år som Markus har arbetat på Zert har han arbetat som konsult inom Risk management och som delaktig i företagets produktutveckling. Allteftersom programvaruutvecklingen blivit en större del av Zerts verksamhet har Markus fått ett utökat ansvar som produktägare och projektledare.

– Markus har snabbt och framgångsrikt tagit allt större ansvar i vårt företag, därför känns det mycket bra att Markus nu blir delägare och ledamot i styrelsen. Markus kan företaget inifrån och ut, att han nu går in som delägare är vi otroligt glada över.Delat ägarskap är en styrka i strategiarbetet, dessutom tryggar det företaget utvecklingsplaner, säger Annica Eklundh Hedestig, vd.

– Det skall bli otroligt inspirerande och lärorikt att få bidra i företagets strategiska ledningsarbete. Vi har mycket spännande tid framför oss när vi nu har släppt våra nya molnbaserade webbtjänster, säger Markus Eriksson, Zert.

– I stora industriprojekt krävs det att risk- och åtgärdshanteringen styrs på ett effektivt sätt. Kompetens och resursbrist är en utmaning för de flesta branscher idag. Här har Zert utvecklat en unik kombination av traditionella konsulting och webbtjänster. Intresset för det Zert gör, har ökat markant de senaste åren. Idag får företaget uppdrag som vi tidigare bara kunde drömma om, fortsätter Annica Eklundh Hedestig.