Codemill new faces
Codemills nya anställda, Johan Bergström, Katarina Hägglund och Simon Bergmark.

Nya ansikten hos Codemill

IT-bolaget Codemill från Umeå fortsätter sin framgång under 2018 med att växa med tre nya medarbetare

Codemill har haft en stark tillväxt i år och man nådde tidigare under året upp till 50 anställda på huvudkontoret i Umeå. Tillväxten har fortsatt och man har under hösten förstärkt organisationen med med ytterligare tre nyanställda, vilket innebär att är man nu 53 anställda på huvudkontoret i Umeå. De nya medarbetarna kommer, i olika roller, att stärka upp Codemills olika utvecklingsteam och försäljningsorganisation.

– Vi startade 2018 starka och med ökningen av internationella kunder och projekt måste vi stärka vårt team med nya kollegor. Vi välkomnar tre nya medlemmar av Codemills familj, säger Rickard Lönneborg, VD på Codemill.

Johan Bergström är det nya tillskottet till försäljningsavdelningen. Han började i IT-konsult industrin efter avslutade studier i informationssystem och systemutveckling vid Uppsala universitet. Han är en internationell företagsutvecklare inom IT-området och har arbetat för Umeå universitet.

Katarina Hägglund tog kandidatexamen vid Umeå universitet i datavetenskap och masterexamen i interaktionsdesign. Nu jobbar hon som UX designer och frontend utvecklare på Codemill.

Simon Bergmark har jobbat som utvecklare sedan han tog examen från Luleå tekniska universitet i systemvetenskap i 2015. Nu jobbar han som utvecklare och UX designer på Codemill.